• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

brera

Quote from: harison on 01 March, 2010, 12:54:06
sinoc sam se malo duze zadrzao uhhh  >:( posao, posao.... kad se radi radi se  :bravo::( nema stajanja  ideea:( brera cemo nesto popit ?
Mo¾e  kafa, jer na poslu ne pijem.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

UU moze moze evo je kafica , a meni limunada jer ne pijem kafu

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ne pitaj brera.... :-\  samo da hoce snijeg pasti sve bi mi bilo lakse  hug:(

HeAd

ovako se pije  :bravo::(     :o      8)
da mi se jos jednom ovako napiti da stavim tacku na sezonu i otpocnem ljetnju koktel party ;))
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

Head, jesi li mislio na ovako nesto (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Mnogo dobro Darko kad se u meni  spoje alkohol i Jahorina, ponasam se kao dete :bravo::(

DarkoN

Quote from: skiDeki on 01 March, 2010, 17:38:34
Mnogo dobro Darko kad se u meni  spoje alkohol i Jahorina, ponasam se kao dete :bravo::(
posto od srijede najavljuju snijeg, nadam se da ces doci pa da se jos malo ponasamo kao djeca zajedno.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

oohooo, cemo mi nesto da popijemo da nas prodje ova glavobolja i problemi brera zao mi je ali moram potegnuti jednu rakiju od 60%alk. da me sprzi do kraja....  :SS :SS :SS :SS :SS

DarkoN

evo hare ide rakija  (C) (C) (C) (C) , moramo nazdraviti ovoj novoj prognozi. zivjeli ljudi i da nam napada onoliko snijega koliko pise a moze i vise.

skiDeki

Ljudi evo ide Brera i nosi onu spravicu kako se zove HEPEK, HEPOK (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: skiDeki on 01 March, 2010, 19:51:37
Ljudi evo ide Brera i nosi onu spravicu kako se zove HEPEK, HEPOK (:smijeh: (:smijeh:
jesi li ti siguran da to nije dlakava puska posto je hare poceo da cuga  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Prvo ce da ga uslogire hepekom, a onda moze sta hoce!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma ljudi ja bi sad da se ubijem od alkohola da me ispumpavaju, daj imal ko da naspe meni se ruke tresu ne mogu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: