• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

ja kafu nepijem ali caj moze,dobro jutro

brera

BOJAN-BG

a uz kafu moze i rakijica,brera sakrio si se na snimku sljubavlju sa jahorine nigde te nema

brera

Quote from: BOJAN-BG on 01 March, 2010, 07:36:53
a uz kafu moze i rakijica,brera sakrio si se na snimku sljubavlju sa jahorine nigde te nema
Hahaha, morao sam imat Hareta na oku, pa bio u tami a ovi sa TV bez reflektora. (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Dobro jutro, ja malo kasnim, moze jadna rakija, ako ima koga da mi se pridruzi 8)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

Quote from: skiDeki on 01 March, 2010, 08:35:35
Dobro jutro, ja malo kasnim, moze jadna rakija, ako ima koga da mi se pridruzi 8)
Mo¾e Deki, kako ne. ©to si stavio naoèare? Jesu li crvene oèi?

skiDeki

Crvene, Brera, vario sam sinoc bez zastitnt maske (:smijeh:

brera

skiDeki

Ma nista zato. dobro je dok mogu opipati (:smijeh:

brera

Quote from: skiDeki on 01 March, 2010, 10:30:03
To je bolja varianta. 8) Od sad èu stavljat tamne sunèane naoèare, pa èu samo pipat. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Quote from: brera on 01 March, 2010, 10:34:35
Quote from: skiDeki on 01 March, 2010, 10:30:03
To je bolja varianta. 8) Od sad èu stavljat tamne sunèane naoèare, pa èu samo pipat. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
(:smijeh: Sad si me setio onog vica (mozda sam ga i ovde procitao) Kad je slepac prstima dirao turpiju i kaze u zivotu nista gluplje nisam procitao (:smijeh:

DarkoN

evo i ja sam uhvatio malo vremena da svratim do kafane na jednu s nogu. vidim dane je donio tuborg pa je steta da se grije.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

evo i ja sam nasao vremena hahahahaa  (:smijeh:
Dobro jutro, moze edna limunada ono uhh ebte to mi dodje ko 5x gorki list ....haha brera je imao obaveza kad je bio na party-u nije se mogao opustiti stalno obletao oko mene vidi se da je u dobroj kondiciji  3:(

brera

Quote from: harison on 01 March, 2010, 12:39:16
evo i ja sam nasao vremena hahahahaa  (:smijeh:
Dobro jutro, moze edna limunada ono uhh ebte to mi dodje ko 5x gorki list ....haha brera je imao obaveza kad je bio na party-u nije se mogao opustiti stalno obletao oko mene vidi se da je u dobroj kondiciji  3:(
Dobro jutro Hare.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

sinoc sam se malo duze zadrzao uhhh  >:( posao, posao.... kad se radi radi se  :bravo::( nema stajanja  ideea:( brera cemo nesto popit ?