• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Toci Boki, evo ga i slovenac se mota oko kafane, nikako da udje!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

IDU DVA PIVA  (PIVA) (PIVA) I MLEKO ZA MALOG  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Mali se izgubio, ali nam je nasa Lola stigla!

lola

evo meeeeee!!!!al nema nikoga.....sumnjivo...Deki da nisu u Royala??????? devil:( devil:(

skiDeki

U royalu trenutno private party, Tako mi bar Vip rece, a mi???????????????? :'( :'( :'( :'(

Big_DANE

Hehehe..prajvat VIP party!!!!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: NIJE U REDU VIP-e DA SE KAMERA SKLANJA!!! CCCCcc.... :P

DAJ DEKI NEKO PIVCE ILI KAJSIJEVACU...mmmm.... :)

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 28 February, 2010, 00:31:06
U royalu trenutno private party, Tako mi bar Vip rece, a mi???????????????? :'( :'( :'( :'(
SIROTINJO I BOGU SI TESKA  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Dobro jutro ljudi!!! Idem da se pricestim pa se cujemo kasnije da cugnemo!!! Evo jedna koliko toliko zanimljiva vest... :)

DOSAO I BREGA NA JAHORINU!!!!!!!!

skiDeki

Dobro jutro ;) Zelim Bregi dobro skijanje i da se u komadu vrati kuci (:smijeh:

DarkoN

dobro jutro. brega u sarajevu danas snima spot sa zdravkom colicem za neku pjesmu. e sad moze jedna rakijica da se razbudim.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 28 February, 2010, 10:21:48
dobro jutro. brega u sarajevu danas snima spot sa zdravkom colicem za neku pjesmu. e sad moze jedna rakijica da se razbudim.

Oooo..spot...interesantno!!! :)  Moze rakijica mozeeeee.... trebao bi Darko da dodjem u cetvrtaK!!!! Nadam se da ce sve ispasti kako treba pa da cugnemo koju!!! Ziveli!!!

skiDeki

Evo i ja da se pridruzim, sa kajsijicom naravno!!

DarkoN

ako bude sve kako treba samo ti nama dodji, lako cemo za cugu. i ja cu da popijem koju rakijicu kad je vec tu.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

DarkoN

cestitke i od mene za noleta!!! vrijeme je i bilo da negdje odbrani titulu. nisam gledao posle onog brejka u drugom setu kada je juzni poveo sa 6-5, iznervirao sam se, a njegova je majka sigurno stucala koliko sam je spominjao.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: