• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

DarkoN

dobro jutro. svratio sam da popijem jednu s nogu i odoh da se borim da idem na skijanje. vidim da je fino napadalo novog snijega.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 27 February, 2010, 10:13:16
dobro jutro. svratio sam da popijem jednu s nogu i odoh da se borim da idem na skijanje. vidim da je fino napadalo novog snijega.
JA REKO TI VEC GORE NAPRAVIO PAR NOVIH FOTOGRAFIJA

DarkoN

Quote from: BOJAN-BG on 27 February, 2010, 10:19:46
ma evo borim se da idem ali ... izgleda da necu moci prebaciti sve svoje obaveze na druge.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 27 February, 2010, 10:22:22
Quote from: BOJAN-BG on 27 February, 2010, 10:19:46
ma evo borim se da idem ali ... izgleda da necu moci prebaciti sve svoje obaveze na druge.
JEB... TUZNO JE PROPUSTITI OVAKAV DAN PITANJE JE KOLKO CE IH JOS BITI

DarkoN

evo sad sam i ja tuzan. ma bice i boljih dana jos sigurno. u martu kada dodjete ti i deki bice bolje. mogli bi mi popiti po jedno pivo pa da idem da radim. (PIVA) (PIVA) (PIVA)

BOJAN-BG

DAJ NATOCI PO JEDAN HAJNEKEN IZ BRERINE CISTERNE PA DA NAZDRAVIMO  (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Dobro jutro, uh kako sam sretan ne vidi se ona cokoladna staza  (:smijeh:
ma joj samo da hoce past snijeg do 07. uhhhh i nek traje 7 dana... poslije moze slobodno nestati

Moze meni jedan CAJ  (tea)

BOJAN-BG

STA JE HARI DA NISI PREPIO SINOC PA ZAKASNIO DANAS NA SKIJANJE  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: harison on 27 February, 2010, 11:08:14
Dobro jutro, uh kako sam sretan ne vidi se ona cokoladna staza  (:smijeh:
ma joj samo da hoce past snijeg do 07. uhhhh i nek traje 7 dana... poslije moze slobodno nestati

Moze meni jedan CAJ  (tea)
hare moras piti pivo iz brerine cisterne.  (PIVA) (PIVA) (PIVA) zivjeli

brera

Pozdrav svima. Hare uzmi mlijeko 0,5(ako je od LM prorijedi vodom) a nama daj kako kome, nekom pivo nekom rakiju. :P

DarkoN

Quote from: brera on 27 February, 2010, 11:20:56
Pozdrav svima. Hare uzmi mlijeko 0,5(ako je od LM prorijedi vodom) a nama daj kako kome, nekom pivo nekom rakiju. :P
konobarice daj tri piva, 2 duple rakije i malom haretu kolac  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

darkon sve me strah da mi nije sta brera ubacio u tu cisternu.....znas njega samo ceka da me smakne...dlakava mu se puska nesto pokvarila sad pokusava na sve moguce nacine. Evo sta sam nasao na Jahorini okaceno o jedno stablo pa pogodi ko je okacio  :'( :'(

brera

DarkoN

brera