• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

Quote from: lola on 25 February, 2010, 19:02:02
ja na poslu,sama,pa mogu malo u kafanu bar ovu...ima li koga za neko pièence??????????? puf:)
druga smena lola pa opusteno nema nigde nikoga

DarkoN

evo i mene na jedno pice. ima li koga da naspe nesto?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nesto smo svi pobjegli od kafane, cim nam je brera zaprijetio dlakavom puskom uhhhhh  puf:)

BOJAN-BG

DarkoN

eee bojane mozda i to docekamo. ja cu nekada kada budem mogao otici na taj oktobar fest sigurno. zato cemo mi sad da popijemo po pivo  (PIVA) (PIVA) (PIVA) zivio!
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

ziveli,nema nam dekija nigde da se i on nije sakrio ispod nekog sanka  (:smijeh:

lola

evo i mene na jedno,sve sam na preskok tu danas... (:smijeh:

DarkoN

Quote from: lola on 25 February, 2010, 23:20:56
evo i mene na jedno,sve sam na preskok tu danas... (:smijeh:
kao da sam znao da ces doci pa sam ponio tri piva. ma deki nam je zauzet pravo,nema ga danima. ovo me podsjeca na zikinu dinastiju, mozda vata ribu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

lola

mijat

Dobro jutro, da li kafana radi?

mijat

DarkoN

kafana uvijek radi, samo sto je nekada samousluzna a nekada ima i konobar.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
ja cu jednu rakijicu da dodjem sebi.  (C) (C) (C)

BOJAN-BG

i ja bi jedan tuborg ako hoce jos neko nek se pridruzi

DarkoN

sa malim zakasnjenjem se i ja pridruzujem.  (PIVA) (PIVA)

brera