• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

DarkoN

ja cu da popijem jedno pivo, ako jos neko hoce naka se javi.  (PIVA) (PIVA)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

izgleda da moram sam da cugam. nema veze vise meni ostaje  :P .  (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

e pa neces bas sam daj meni duplo da te rasteretim malo  ludzatobom:((

DarkoN

Quote from: BOJAN-BG on 25 February, 2010, 17:38:38
e pa neces bas sam daj meni duplo da te rasteretim malo  ludzatobom:((
onda cemo popoloviti ovo sto sam donio.  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

BOJAN-BG

ako bude snega u martu i malo para moracemo da se sastanemo u rojalu jedno vece

DarkoN

Quote from: BOJAN-BG on 25 February, 2010, 17:45:36
ma samo da hoce pasti snijeg, onda cemo skijati cijeli dan pa u royal na slikanje  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: sa pivom naravno.

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 25 February, 2010, 17:47:29
Quote from: BOJAN-BG on 25 February, 2010, 17:45:36
ma samo da hoce pasti snijeg, onda cemo skijati cijeli dan pa u royal na slikanje  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: sa pivom naravno.
bas tako sad idem na brzaka na koje pivo pa se vracam posle u ovu kafanu cujemo se

Big_DANE

Quote from: harison on 25 February, 2010, 16:18:32
hahhaah sta je ovo darkon hahaha  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Brera malo si mi nesto popustio ili je i kod tebe Caj proradio uhhh...vidim ja to, brzo se uoci narocito kod Slovenaca puca na sve strane devil:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: IMA BRERA DA SRCE CAJ KO ENGLEZ!!!! :P

Big_DANE

Evo malo pive da se cugne!!!!
DARKO OSVAJA MEDALJU IZ CUGANJA PIVA- TUBORG PO MOGUCSTVU!!!!

Big_DANE

A SAD ZA POBEDNIKA I SVE OSTALE UCESNIKE!!!!!!!!

DarkoN

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 25 February, 2010, 17:56:12
A SAD ZA POBEDNIKA I SVE OSTALE UCESNIKE!!!!!!!!

trebao si nam naci one njemice sa oktobar festa da nam donesu po kriglu od litar.

DarkoN

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

jarane, ovoj nakon 5 tura otpadose zglobovi....uhh kad te ona zvizne kad se vratis iz kafane mogu mislit taj potres....  (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: harison on 25 February, 2010, 18:11:12
jarane, ovoj nakon 5 pura otpadose zglobovi....uhh kad te ona zvizne kad se vratis iz kafane mogu mislit taj potres....  (:smijeh: (:smijeh:
sa ovom se ni cak noris nebi potukao  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

lola

ja na poslu,sama,pa mogu malo u kafanu bar ovu...ima li koga za neko pièence??????????? puf:)