• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

DarkoN

hare pusti kerber hajde da se volimo ali nemoj ti da pjevas  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

ja bi Lepa Brena Uði slobodno ako je moguæe!!!!!

DarkoN

toooooooooooooooooo hareeeeeeeeeee
ljudi koliko volim pivo najradje bi u njem plivo .....
zivio hare  (PIVA) (PIVA) (PIVA)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: lola on 24 February, 2010, 20:24:49
ja bi Lepa Brena Uði slobodno ako je moguæe!!!!!

Bit ce lola.... a i kerber samo sto nije  :bravo::( :bravo::( moram malo pjevat za moju slovenku  :-* :-*

DarkoN

hvala hare red je da te castim jednim  (tea)  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ohooooo hvala nisi trebao, to mi je prejako za laku noc ali ako je od tebe ma moze  hug:(

DarkoN

posto je zavrsena utakmica red je da se poije bar jedno pivo.

BOJAN-BG

moze po jedan tuborg pa na spavanje

DarkoN

apsolutno se slazem sa tobom bojane. zivio.

skiDeki

Ja se ne slazem sa vama! Po dva svaki pa na spavanje (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: skiDeki on 24 February, 2010, 22:54:39

Mogul i ja ali 2  (tea) (tea)  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: laku noc drustvo, ja sam jos uvjek tu :D sa slovenkom   :-* :P

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 24 February, 2010, 22:54:39
daj jos po jedno pa da ispunimo normu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

evo ide jos po jedno  (PIVA) (PIVA) (PIVA) i malom haretu  (tea)  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

hare kolko pijes caja moraces da ustajes nocu da mocas  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: BOJAN-BG on 24 February, 2010, 23:38:39
hare kolko pijes caja moraces da ustajes nocu da mocas  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
cim se on brere sjeti on mora da ide u wc  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: