• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahaha da kako da ne zbog nje zamalo da mi uzmi skipass  >:( >:( >:( i zbog jos gluposti sto sam radio  ideea:( mogla se srusiti kad sam se popeo na nju  (:smijeh: (:smijeh:

P.S.
nego vidi ovoga na korpi, nije ni sjeo a fata se one zastite da ne ispadne hhaaaha

Big_DANE

Quote from: harison on 23 February, 2010, 19:13:36
hahaha da kako da ne zbog nje zamalo da mi uzmi skipass  >:( >:( >:( i zbog jos gluposti sto sam radio  ideea:( mogla se srusiti kad sam se popeo na nju  (:smijeh: (:smijeh:
P.S.
nego vidi ovoga na korpi, nije ni sjeo a fata se one zastite da ne ispadne hhaaaha

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Ima li koga da se cugne nesto??
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

ja sam tu, jos nisam popio onu gajbu sto je dane donio, pa ako hoces pridruzi se. znam da vise volis jelenka ali sad je tuborg tu pa se posluzi.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Ako vise volim jelenka, neznaci da ne volim tuborg, samo toci (:smijeh: (:smijeh: Idem se obrijati dok me Brera nije stigao!

DarkoN

Quote from: harison on 23 February, 2010, 16:59:10
UHHHH kakva rakija iza sanka se krije  :P :P :P samo za VIP goste  :bravo::(

Danas su mi noge otpale moro na rukama trcat  (:smijeh: idem sad slike sredit pa ce bit ali nesto malo
pazi sto je hare poceo da trenira, kada brera dodje ako udari prvo po nogama da moze na rukama da bjezi  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Ma prebice brera njemu i ruke i noge, samo ako ga stigne (:smijeh:

DarkoN

ma brz je hare ko munja pogotovu na rukama. jos kad vidi cupavu pusku  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Quote from: DarkoN on 23 February, 2010, 20:24:56
ma brz je hare ko munja pogotovu na rukama. jos kad vidi cupavu pusku  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Koja komedija (:smijeh:

DarkoN

dobro ce biti ako ostane komedija, kad berera opali iz cupave puske nam ce biti i dalje komedija a za hareta nisam bas siguran. nego da mi popijemo jos jedno  (PIVA) prije nego odem gledati tekmu.

skiDeki

lola

skiDeki

Caos Lola, dobro dosla!!

Ma kod nas zezanje kao i uvek!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ima i pucanja ali sve promasaji hahahaha  (:smijeh: (:smijeh: kao na tekmi  puf:) moze meni sad ness edan da me zgrije kad ne moze alkohol  police:(