• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

brera

skiDeki

24 sata nisam bio na forumu, a niko nije ni primetio da me nema (:smijeh: Dajte vina hocu looom (m) dance1
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 23 February, 2010, 17:29:21
24 sata nisam bio na forumu, a niko nije ni primetio da me nema (:smijeh: Dajte vina hocu looom (m) dance1

Ma deki ja ti ceo dan bio na faksu a i ja nisam bio ovih dana na forumu...pomalo uskocim....EVO VINA!!!!!!

skiDeki

O hvala Dane , sinoc sam bio na nekoj zurci u ns, dosao danas u podne kuci, ludiloOOooOo

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 23 February, 2010, 17:36:04
O hvala Dane , sinoc sam bio na nekoj zurci u ns, dosao danas u podne kuci, ludiloOOooOo

KAKVA ZURKA U PONEDELJAK!?!?!?!  ideea:(

skiDeki

Drugu bio rodjendan, mi bez najave upali u stan sa par gajbi jelenka i napravili zurku koja je trajala do osam ujutru, posle se poizvrtali po stanu malo odspavali i na posao!!!

Zurke radnim danima su najbolje :bravo::(

DarkoN

evo i mene na kos jedan tubor, nije dobro da se pivo grije. ooo deki stigao si, nadam se da danas nema mamurluka. krenulo te pravo ovih dana.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Quote from: DarkoN on 23 February, 2010, 17:54:47
evo i mene na kos jedan tubor, nije dobro da se pivo grije. ooo deki stigao si, nadam se da danas nema mamurluka. krenulo te pravo ovih dana.
Nisam imao problema, jutros pred spavanje sam pojeo tri narandze i valjda su one pomogle!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma ajde daj da i ja nesto popijem  (:smijeh: (:smijeh:

uhhh kak je dobar

DarkoN

hare da to nije caj od marihuane dok je tebi tako dobro?  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

zeleni se :O moze bit svasta  :-X  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: cuj caj od kanabisa nisi pio cccccc

Big_DANE

Quote from: harison on 23 February, 2010, 18:29:15
zeleni se :O moze bit svasta  :-X  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: cuj caj od kanabisa nisi pio cccccc

Ej i to postoji!?!? Caj od kanabisa!?! :P

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ovo ti je ta vrsta caja, samo sto umjesto tecnosti uvlacis dim :P ima manja ""termoska"" ona se koristi na planini :P

Big_DANE

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: GLE OVO!!!! CCCcccCCcc....