• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

DarkoN

evo i mene opet. sad cu da popijem nekoliko. hare cini mi se da je bio pravo los dan za skijanje.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma sta ti je fantazija bila, hahahah do 12:00 vozio, od 12 pio  :bravo::(

DarkoN

Quote from: harison on 22 February, 2010, 16:39:02
ma sta ti je fantazija bila, hahahah do 12:00 vozio, od 12 pio  :bravo::(
sta si pio?  devil:( devil:( devil:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ako pogodis sljedeci put te castim s tim :D

Pomoc cu ti....bere se ???

BOJAN-BG

znamo mi sta hari pije pa mora da se maskira  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

heheheeh jebga nema odgovora pa moram ja odg.
CAJ od ©IPKA uhhh sto je bio dobarrrrrrr sad bi nasuo punu pljosku tog caja  devil:(

DarkoN

ih hare cuj bere se. ja kada odem u prodavnicu i naberem piva koliko mi treba. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

ima li ikoga, necu valjda morati sam da pijem. ma popicu jedno  (PIVA) pa makar i sam.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

tu sam i ja sad moze jedna nije prazan stomak :P ali jedna casa mlijeka  :bravo::(

DarkoN

Quote from: harison on 22 February, 2010, 18:27:04
tu sam i ja sad moze jedna nije prazan stomak :P ali jedna casa mlijeka  :bravo::(
hare zivio ti meni 100 godina ali samnom neces piti mlijeko. ide po jedno  (PIVA) (PIVA) za tebe i mene. a evo jos  (PIVA) (PIVA) (PIVA) ako nam se neko pridruzi.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma MORE :D
Crna gora ima dva mora  ???

More i MORE  3:(

DarkoN

DarkoN

sta je ovo veceras nikoga u kafani?

BOJAN-BG

STIZEM STIZEM DOK JOS RADI KAFANA DAJ DVA TUBORGA DARKON

DarkoN

na vrijeme si, taman sam htio da krenem. evo idu  (PIVA) (PIVA)