• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uuu pa valja i to ...bolje ista nego nista  8) 8)
, nego evo nas kad smo sanirali staze....ipak sam iskren  afrocool:(

BOJAN-BG

skiDeki

Kakve ideje imas :bravo::( :bravo::( Balkanska posla, jedan (citaj Hare) radi ostali zevaju i vataju zjale (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

lola

hahaaahhahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa............ (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

vidi mene, da razvojni menaðer!!!!!!!ja ozbiljno stavila ruke i gledan!!!!!!!!!!!!a hare kopa (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

A boki sedi na burencetu piva (:smijeh: (:smijeh: A Vip kao etiopijski kralj (:smijeh:

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 21 February, 2010, 19:48:57
A boki sedi na burencetu piva (:smijeh: (:smijeh: A Vip kao etiopijski kralj (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
E PA LJUDI DOSTA JE ZA DANAS ODO SAD STVARNO U KAFANU PA SE CUJEMO POSLE

Big_DANE

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
L O G I S T I C K I   M E N A DZ E R = DARAKON!! :P  A JA TEHNICKI MENADZER!!!
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
DJE NADJE OVO I STA TI PADNE NA PAMET!!!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

MARIJA DA NISI TI OVO SA MOMKOM!!!??!?!? :P

DarkoN

hare je lud skrooooz.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
nasmijao si me pravo. mozda cu i ja sutra gore.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

pije li ovde iko ista. ako cu da pijem sam onda cu tuborg ali ako su deki i bojan tu moze i jelen.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Pije se pije ali se ne moze od ovog govneta napit :D hahaahh

skiDeki

Nista bez klinova, bio sam opet u kafani ludzatobom:((

brera

Quote from: skiDeki on 21 February, 2010, 13:29:58
Ovo je poglavica Brera(Veliko stopalo) sa kcerima! Hare ovo ti nije trebalo (:smijeh:

Dobro da ti je mali skalp, ali èu ti poèupat onu tvoju bradu. (:smijeh:

skiDeki

Auuu, znaci sad sam i ja najeb'o :o Dobro jutro Brera, cime da te pocastim?

brera