• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Dane kad stavi to cudo na glavu izgleda kao vanzemunac, ovaj hteo sam reci vanszemaljac (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: harison on 21 February, 2010, 12:19:58
nije to diskoteka, to mu je kaciga, samo je kod njega glava MA©ALA  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  austin:(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: JA bas kaciga...da menjam boje..dok vozim :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahaha

evo za breru i mene njemu se pije...znam da vi ne pijete ovo ali kada probate  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((

Brerine prve dvije, a moje ove manje ne smijem puno slovenka vec ubija pogledom  puf:)

skiDeki

Hare pa to je bezalkoholni union

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nije, ja sam ga pio na PARTY-u ODLICNO JE mislim da sam ga ja najvise popio  :bravo::( valjda zbog slovenke

BOJAN-BG

kako zena svira tako hare igra  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

skiDeki

Boki, to ti je ono SLOVENKA OKOM, HARE SKOKOM! (:smijeh:

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 21 February, 2010, 12:33:02
Boki, to ti je ono SLOVENKA OKOM, HARE SKOKOM! (:smijeh:
bice pre da je letom hari ti je munja  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Evo nasao sam jednu sliku Haretove MALECKE, pa vi procenite kako je njemu!!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hiiii malo sam pocrnio koliko sam na Jahorini ali imam majicu koju niko nema  :P :P :P

P.S.
uuuuu deki ni blizu moja je lijepa ko 100 takvih ma i vise.... ovo joj je oprema  3:( uvjek me ima na oku

skiDeki

(:smijeh: (:smijeh: Da to nisi zaspao u solarijumu kad si zadnji put bio o SLO?

BOJAN-BG

hari boris se kao lav na sve strane

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

samo se vi zezajte pa kad vam uletimo slovenka i ja u kucu  >:( >:( >:( tesko vama  sleep:(

BOJAN-BG

Quote from: harison on 21 February, 2010, 12:53:32
samo se vi zezajte pa kad vam uletimo slovenka i ja u kucu  >:( >:( >:( tesko vama  sleep:(
[/quote
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: