• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MarijaBB

Quote from: HeAd on 02 March, 2010, 14:52:04
lange...kad su to bile pancerice  (:smijeh:

Nekog ni dvije odjednom ne mogu zadovoljiti... Ali taj se nikad ne pita da nije do njega.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uhhhhhh sta sam propustio jojjjjj..... slijedeci party ce se zvat USTIPAK PARTY i na sredini stola hrpa Marijinih ustipaka njam njam njam, mare al uz ovo ne ide Caj, moze koja rakija  ;D

MarijaBB

Rakija rakija, za sve je kriva rakija.

MarijaBB

Ja sam se sokirala kako su skupi ustipci na Jahorini......... Pa kao da su od zlata.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

heheheee upravo...a dobijes frtalj kajmaka i sira, a vamo 5-6 ustipaka
napravit cemo mi VIP Kafanu pa ces ti prodavati najjeftinije ustipke na Jahorini...imat ces dobru zaradu  :bravo::( :bravo::(

MarijaBB

Quote from: harison on 02 March, 2010, 15:04:02
napravit cemo mi VIP Kafanu pa ces ti prodavati najjeftinije ustipke na Jahorini...imat ces dobru zaradu  :bravo::( :bravo::(

Da ih ja nisam napravila do sada, pa barem milion puta, ja bih i mislila kako je to komplikovano. A ovako.......
Hare, slazem se s tobom 100%. Treba s vipom vidjeti neto. Eto druge sezone na treptaj oka.

brera

Quote from: HeAd on 02 March, 2010, 14:52:04
lange...kad su to bile pancerice  (:smijeh:
Samo i uvijek H E A D, hahaha

skiDeki

Quote from: harison on 02 March, 2010, 15:04:02
Kafana ce se zvati" USTIPCI KOD MASE"
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a ti Deki ces onu tvoju rakiju da donosis jer ce ona ici najbolje uz ove ustipke  :bravo::(

skiDeki

No frks, rakije je uvek spremna k'o zapeta puska!

MarijaBB

Jos samo da skontamo dobavljaca za kajmak i vrhnje. A boga mi i peku. To za peku, imam obezbjedjeno......

skiDeki

Hare ce dobavljati kajmak od alpskog mleka direktno iz slovenije sa triglava, a m,ozda se i za vrhnje snadje!

MarijaBB

Samo se vi zezajte. Ja sam obisla po Jahorini restorane i kafane i mogu vam reci........ nisa odusevita.  I jos nije bila guzva.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dajte mi jednu  (C) da se probudim  3:(

skiDeki

Quote from: harison on 02 March, 2010, 16:05:26
dajte mi jednu  (C) da se probudim  3:(
Otrov mu dajte, otrov mu dajte, da ga popije... (:smijeh: