• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Quote from: harison on 20 February, 2010, 19:02:25
hahhah (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Daj bar stavi kocku cokolade da zamirise

ja bi to uradio vrlo rado ali ne smijem od brere i one njegove puske.  devil:( devil:( devil:(
obozavam kada vidim da se ogorjelica bijeli.  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((
jedva cekam skijanje. idemo jos po jedan dupli jeger. zivjeli i da nam ovog snijega padne bar 1 m.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

Zaje....nas je kisa ali, ja se probudila iz afternun slipinga i ono moj auto bijel umjesto zut  :P

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 20 February, 2010, 19:17:28
Zaje....nas je kisa ali, ja se probudila iz afternun slipinga i ono moj auto bijel umjesto zut  :P

pada li bar ono muski kako treba? obraduj nas.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

Padao je ali sad mi je prozor daleko. Alo bolan, ja sam na odmoru, tesko mi dupe dici do prozora  ludzatobom:(( :bravo::(

Kaze mi momak, sad je bio vani po cigare, da je prestao. Ali malo pada malo ne. Neki likovi ovde spominju najavljenih 50 cm........ Ajde da im vjerujemo.

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 20 February, 2010, 19:20:30
Padao je ali sad mi je prozor daleko. Alo bolan, ja sam na odmoru, tesko mi dupe dici do prozora  ludzatobom:(( :bravo::(
samo uzivaj, dovoljno mi je i to padao.evo i tebi jedan dupli jeger zasluzila si, ma zasluzila si cijelu flasu jer si nam donijela snijeg.

MarijaBB

Ako sam ja donijela snijeg, odo odma za Banjaluku i eto me opet.   ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((

Pijemo kafu a mozda prosetamo do kafane gore. ako stegne pa da ne hodamo po mokrom.

DarkoN

ustaj marija i idi do prozora. koliko vidim sa kamera prestao je da pada.

BOJAN-BG

ma samo nek udari minus i bice to podnosljivo

DarkoN

bojane, deki sta cemo da pijemo? osusilo mi se grlo cekajuci da marija javi pada li ili ne. za hareta sam vec spremio mlijeko.

skiDeki

Net me nesto zeza, dajte da pocugam nesto!

Moze pivo ludzatobom:((
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

evo tri jelenka, valjda i bojanu odgovara pivo.

skiDeki

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jarane ovo treba da bude HIT godine :D
meni ne smeta mlijeko ko mlijeko, da bi zdravi i jaki bili uhhh ostatak se ne slaze  (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

dA NIJE NASTAVAK.....K'O PILE KAD KAKI.....

DarkoN