• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

skiDeki

Odoh malo na cugu i nedeljno caskanje, pa se vratim!!

DarkoN

pije li se ovde ista? mene nema par sati i odmah nema pica. ja cu da popijem jendo pivo, ima li jos zainteresovanih?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

dajte ljudi nesto za popiti propasce nam kafana skroz

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

evo mene i mojih jarica.......daj karton ALPSKOG mleka :D hahahahahah joj darkon uzkiselit ce ti se to mlijeko koliko me nije bilo  (:smijeh: (:smijeh:

hahaha gledaj navale ode sve, trci darkon priberi nam koji....trebat ce ti za ovaj mart :d ja cu pit duplu dozu kad me TAST sastavi puskom  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

hare alkoholom se vrsi dezinfekcija a ne mlijekom  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahhaah ovo alpsko ima nesto u sebi sto je jace od alkohola pa mi dobro dodje....navuko me brera na alpsko to zestoko uhhhhh

Big_DANE

KAFANA SKORO PUNA!!!! IMA DOSTA LJUDI!!!! :)

skiDeki

Pocelo je zagrevanje, dajte mi nesto sto pece >:D

BOJAN-BG

vipe a gde su slike ispod stola sto je slikano sinoc u royalu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Big_DANE

EVO JEDNE SLIKA SA CRAZY PEHAROM!!! :)

Big_DANE

brera