• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Meni ponesi ono sto je moje.....tvog asistenta i nista vise mi ne treba  :bravo::( :bravo::( :bravo::(  :-*

BOJAN-BG

hari ti kad bi otiso gore sve bi doterao sto treba  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

eh da mi je da mi je ona cisterna barem jedna  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
sad sam bio u jednoj kafani na tuborg green party-ju, i evo svratio sam da popijem jednu i sa vama. ujutru treba poraniti i vidjti kakvo je stanje isplati li se ici.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Palo je nekih 8cm novog snijega....tak da ce moci izdurat do nekih 13-14 :D

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 27 February, 2010, 00:30:31
eh da mi je da mi je ona cisterna barem jedna (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
sad sam bio u jednoj kafani na tuborg green party-ju, i evo svratio sam da popijem jednu i sa vama. ujutru treba poraniti i vidjti kakvo je stanje isplati li se ici.
darkon kako zima odmice kriterijumi za skijanje su nam sve manji tako da nebi trebalo biti  lose samo da nebude vetra,da popijemo mi po jedan brerin hajneken pa na spavanje

BOJAN-BG

Quote from: harison on 27 February, 2010, 00:33:17
hari jeso to merio sa onom drskom od metle  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

ma na to i ja mislim, u sarajevi je temp oko 3 znaci da je gore u - . moglo bi se sutra skijati izgleda.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Quote from: BOJAN-BG on 27 February, 2010, 00:33:51
Quote from: DarkoN on 27 February, 2010, 00:30:31
eh da mi je da mi je ona cisterna barem jedna (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
darkon kako zima odmice kriterijumi za skijanje su nam sve manji tako da nebi trebalo biti  lose samo da nebude vetra,da popijemo mi po jedan brerin hajneken pa na spavanje
slazem se sa tobom. ako ovako nastavi za koju sedmicu cemo skijati i na travi  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: BOJAN-BG on 27 February, 2010, 00:34:38
hari jeso to merio sa onom drskom od metle  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Zvao sam Jahorinu pa mi je rekao ovaj lik iz vikendice, a i podudara se sa ovim iz Stanje na Jahorini 9dio.  :bravo::( :bravo::(

DarkoN

nego da mi popijemo po jedno pivo za laku noc  (PIVA) (PIVA) (PIVA)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Laku noc, mora se veceras malo ranije leci  ::) brera me tjera da ranije idem spavati... kako bi ujutru mogao rano ustati i dati info o stanju na Jahorini  (:smijeh: (:smijeh: ,ali nece mu to pomoc dok mi ne dovece asistenta  sleep:(

@darkon
Ja cu mlijeko 0,5% , ak neto jace popijem necu moci spavati  afrocool:(

DarkoN

Quote from: harison on 27 February, 2010, 00:42:18
Laku noc, mora se veceras malo ranije leci  ::) brera me tjera da ranije idem spavati... kako bi ujutru mogao rano ustati i dati info o stanju na Jahorini  (:smijeh: (:smijeh: ,ali nece mu to pomoc dok mi ne dovece asistenta  sleep:(

@darkon
Ja cu mlijeko 0,5% , ak neto jace popijem necu moci spavati  afrocool:(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

sto smo popili poili dosta je za veceras laku noc

BOJAN-BG

u royalu ludnica zivo zivo  :o :o :o

skiDeki

Lola. Hvala sto si me podrzala....Laku noc svima, zelim....\
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...