• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

ZIVI TI MOJ DARKO, ZA DLAKU IZBEGOH OVU AGONIJU!!!!! DANAS SAM TREBAO DA BUDEM U JEDNOM OD ONIH BUSEVA STO SU STIGLI DANAS....

DarkoN

da znam, ja se nadam da ovo nece potrajati dugo. uzasno me nervira ovo vrijeme. zato moram da popijem jos jednu. zivjeli!
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Ziveli i da nas zatrpa veceras s:nij) s:nij) s:nij)

Odoh da tarlaham!!!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

evo mene opet sa krova, kisa je malo  pojacala ali nikako da predje u snijeg. sta cemo da pijemo?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Daj sefe  jeger, to je zimsko pice, mozda nam dodje sneg ...

lola

uuuuuuu jeger,dekiiiiii svaka èast,a ja evo malo da se zasladite kad veæ vrijeme ne valja......sad spremljene... ;D

DarkoN

Quote from: skiDeki on 20 February, 2010, 17:02:17
Daj sefe  jeger, to je zimsko pice, mozda nam dodje sneg ...

evo ide jeger, mada cemo ga morati presjec necim. sam jeger je kao sok.

DarkoN

Quote from: lola on 20 February, 2010, 17:06:47
uuuuuuu jeger,dekiiiiii svaka èast,a ja evo malo da se zasladite kad veæ vrijeme ne valja......sad spremljene... ;D
uh da mi je sad ovo. mmmmmmmmmmmmmm

skiDeki

DarkoN

sad posto je poceo snijeg da pada red je da popijemo po dupli jeger i da nazdravimo novom snijegu i skijanju. zivjeli!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

joj da hoce do sutra napadat da moju voziti kako se ono kaze snijeznu dasku  3:(
WOOHOOO

skiDeki

Moze dupli jeger, za sve i jedno alpsko mleko za Hareta!

DarkoN

Quote from: skiDeki on 20 February, 2010, 18:49:52
Moze dupli jeger, za sve i jedno alpsko mleko za Hareta!
ma naravno.zs hareta mlijeko i to obavezno obicno. cokoladno mu je prejako.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahhah (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Daj bar stavi kocku cokolade da zamirise

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

III idemo jedan PROMO video WWW.JAHORINA.ORG samo za raju jahorinskog foruma  sleep:(
http://www.youtube.com/watch?v=tLzMEF7Plfs