• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uuu evo i mene :D ja bi sad jedan sokic uhhh kak bi mi sad dobro dosal  ludzatobom:((  (K) (K) (K) (K)

DarkoN

Quote from: harison on 26 February, 2010, 16:41:22
uuu evo i mene :D ja bi sad jedan sokic uhhh kak bi mi sad dobro dosal  ludzatobom:((  (K) (K) (K) (K)
ako je to sto si nasuo sokic onda je i ovo  (PIVA) obicna voda.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

BOJAN-BG

hari jedino da skocis ti do slovenije pa da poguras taj sneg odozgo

brera

skiDeki

Vozdra raja!!! konacno mi proradio internet, dajte mi gajbu piva da nadoknadim izgubljeno (:smijeh: (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

lola

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

jedina zelja darkona je, cisterna tuborga i dovoljno dugacka slamka da dobaci do vrha ogorjelice  :bravo::( tako dok se penje zicarom da moze povuc koji gutljaj  (:smijeh:

brera

lola

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ohooo neka neka,,,,,izgleda necu se samo ja zeniti  :bravo::(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: ..... jel bilo sta deki

BOJAN-BG

brera poteraj tu jednu cisternu kad krenes na jahorinu mnogo mi se svidja  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((