• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

DarkoN

ljudi laku noc, ja odoh da raspravljam sa jastukom do ujutru.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

norma je ispunjena,dva tuborga popijena sad mozemo na  sleep:( sleep:(,laku noc

brera

Dobro jutro, evo kahve i rakije. Kiflica nema, jer se Mariji ne di¾e. Odoh ja u pekaru.

mijat

Dobro jutro, tu sam i ja, mo¾e i meni rakija

brera

DarkoN

dobro jutro, evo i mene. i ja cu jednu rakijicu, jutros bi mi pravo legla kajsijevaca. hoce li jos neko?  (C) (C) (C)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uuu evo i mene  :o :o :o neda mi slovenka da spavam do kasno,, moj brera dobro si rekao zeznutija je od TASTE :'( pa bi sad jednu veliku solju mlijeka, ja cu donijeti eurokrem da jedemo sta kazete  (:smijeh:  :bravo::(

DarkoN

Quote from: harison on 25 February, 2010, 10:33:02
uuu evo i mene  :o :o :o neda mi slovenka da spavam do kasno,, moj brera dobro si rekao zeznutija je od TASTE :'( pa bi sad jednu veliku solju mlijeka, ja cu donijeti eurokrem da jedemo sta kazete  (:smijeh:  :bravo::(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: puko si totalno.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nece niko da jede sta je ovo.....ljudi pa kad vi doruckujete :D  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 25 February, 2010, 10:34:33
Quote from: harison on 25 February, 2010, 10:33:02
uuu evo i mene  :o :o :o neda mi slovenka da spavam do kasno,, moj brera dobro si rekao zeznutija je od TASTE :'( pa bi sad jednu veliku solju mlijeka, ja cu donijeti eurokrem da jedemo sta kazete  (:smijeh:  :bravo::(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: puko si totalno.
kao bas

Big_DANE

Big_DANE

BOJAN-BG

pobego je hari u levi cosak tamo je bio i prosli put kad smo bili u rojalu,nevata kamera  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Tuuuu sam hehehhe samo me ne vidis  :P ova kamera ne prikauje sta se zbiva vamo ispod sanka  :bravo::( to za mene bolje mogu koju potegnut dok brere nema :D ali zato poslije dlakava puska kad proradi bolje da me nema...ipak cu ja CAJ sa 2 kriske limuna  ludzatobom:(( nije jos kraj sezone pa da se mogu zaebavati s puskama

DarkoN

dajte mi jedan tuborg, iznervirah se kad procitah onaj clanak.