• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

brera

skiDeki

Pozdrav, Marija popij jednu kajsiju za mene >:D
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

evo i mene dosao sam da popijem jedno energetsko pice da dodjem sebi, zivjeli  (PIVA) (PIVA)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

evo darkon tebi i meni po jedan energy, ovaj treci ko prije do njega njegov je  :bravo::(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 24 February, 2010, 16:26:05
evo i mene dosao sam da popijem jedno energetsko pice da dodjem sebi, zivjeli  (PIVA) (PIVA)

OR

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uhhh sta uradi, zajebah se... nista kad popijemo ono ima druga tura...ovu brera casti  3:(  (:smijeh: (:smijeh:

a poslije na skijanje i ako nema snijega   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

vidim ja da mene niko ne konta. ja sam napisao da cu da popijem energetsko pice i nasuo sam sebi jedno  (PIVA) , sad cu da popijem jos jedno.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Staniiiiiiiiiiiiiiii   nisi procitao ...samo Slovenija  :-* :-*  devil:(

brera

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 24 February, 2010, 18:05:58
Quote from: DarkoN on 24 February, 2010, 16:26:05
evo i mene dosao sam da popijem jedno energetsko pice da dodjem sebi, zivjeli  (PIVA) (PIVA)

OR
Dane to su sve pièa, sa kojima bi se mogli punit Zipo upaljaèi. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

I dragi nasi nisam se pohvalio dobio sam novi posao: (brera mi sredio)

A i dalje furamo sa radijem, vi kao da ste zaboravili da je tu sa vama DJ Harison  ideea:(  (:smijeh: (:smijeh:
http://sc1.ipip.cz:8030/listen.pls

Big_DANE

JOj sto imas lepe RUMENE obrazcice!!!!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

malo te zajebava ova kapa pa su ti usi klempave  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

oho ho pocele su javne prozivke. bas me interesuje kakav je brerin odgovor.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: DarkoN on 24 February, 2010, 20:16:28
oho ho pocele su javne prozivke. bas me interesuje kakav je brerin odgovor.

huh bolje ne pitaj, mitraljezi i teska aljtiljerija se priprema iz Slo, za Jahorinu i sve oko M&M vikendice upereno prema meni  :'( :'( :'(