• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Quote from: harison on 24 February, 2010, 10:35:53
zato sto ce on imati dlakavu pusku, a ako mu je ja otmem onda cemo se zamjeniti heee  (:smijeh: (:smijeh: jos nesto tad ce mi morati dozvoliti alkohol :D pa kada to bude zovem te darkon da potegnemo koju dok nam brera igra i pjeva na uho  :bravo::(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

MarijaBB

Dosta nam je suplje...........

skiDeki

Sta je ovo, svi nesto poranili jutros ???

Ja cu jednu kajsiju pred rucak ludzatobom:((
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 24 February, 2010, 13:10:27
Dosta nam je suplje...........
marija je nesto nervozna... razumijem je u potpunosti.

@skiDeki moze, ide kajsija, i ja cu jednu da popijem sa tobom.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Marija, uzmi kajsijevacu u royalu pa mi reci jel dobra :D ja sam se zaljubio u nju uhhhhh  ludzatobom:(( samo sam sad presto pit, pa mi je jedina ljubav Ness kafa (caj i mlijeko su u muskom rodu)  :o

DarkoN

Quote from: harison on 24 February, 2010, 13:36:29
Marija, uzmi kajsijevacu u royalu pa mi reci jel dobra :D ja sam se zaljubio u nju uhhhhh  ludzatobom:(( samo sam sad presto pit, pa mi je jedina ljubav Ness kafa (caj i mlijeko su u muskom rodu)  :o
e sad si najebao. ovo nisi trebao napisati. sad se moli da te brera uhvati prije slovenke. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahahah ovo pricamo o picu,  (:smijeh: (:smijeh: a ja imam svoju zenu vec pored sebe  :bravo::( samo brera treba reci DA i sve je gotovo  police:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

MarijaBB

Pijemo BEKS :). I kad smo drugu turu uzeli dosla roba, i izbor je puno veci. Bila juce dobra zurka pa se popilo.
Odo sad na neki rostilj, pice se pivo pa da ne mjesam.

DarkoN

izvukao si se. da nisi bilo bi  box box box   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
nego mogli bi mi da popijemo po jednu kajsiju, sta mislis?

MarijaBB

Ah da, moram da pohvalim izgled kafanice. Nije loso, mislim Rojala.
Ali, uticnica jedna................ Jel bilo skupi razvesti struju...............
Gazda na kafanu, intervenisi.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

pa marija ni u babe nije djabe :P hahaha ali dobro moze se to jos uvjek srediti.....u rakiju ne spominji odma mi se zeludac aktivira  ideea:(....
Kod ace gdje god pogledas uticnica, isto trafo stanica  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: cak i ispod stola u zidu imaju ja sam zapiko jedan sto i uvjek sam na njemu

DarkoN

Quote from: harison on 24 February, 2010, 14:28:30
pa marija ni u babe nije djabe :P hahaha ali dobro moze se to jos uvjek srediti.....u rakiju ne spominji odma mi se zeludac aktivira  ideea:(....
Kod ace gdje god pogledas uticnica, isto trafo stanica  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: cak i ispod stola u zidu imaju ja sam zapiko jedan sto i uvjek sam na njemu
a sto si na stolu? sjedni ti slobodno na stolicu udobnije je mnogo.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ko kaze da marija nije u Royalu, gledaj je sto kuca tamo hahaah a ispija pivo uhhh kako bi ija sad tako  ludzatobom:((

MarijaBB

Nudio mi vip da mi pusti internet u vikendicu, ali nisam ja htjela, jer onda tek nigdje makla ne bi. Sad bi dole sjedila i kuckala, a ovako sam u kafanici.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

opaaaa pa i bolje sto nisi nebi te vidjeli preko WEB-CAM hahahaahaa sljedeci put samo za VIP Raju ja igram kolo u royalu darkon ili deki ce slikat  (:smijeh: