• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Big_DANE

Dobro jutro- kvota na mene je garant bila velika! Fakultet zove rano bem mu! Moze jedna kafica i rakijica!  :)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Hahaha sta ce ti kafa, bolji caj.....bacio sam alkohol ono 50%  ;D

mijat

predla¾em da se otvori "èajd¾ijinica kod hareta i daneta" pa ko voli nek izvoli.

BOJAN-BG

mislim da ce hari biti sam u toj kafani,bojim se da ce slabo raditi  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: BOJAN-BG on 24 February, 2010, 09:05:01
mislim da ce hari biti sam u toj kafani,bojim se da ce slabo raditi  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

khmm ima curica...pa ko hoce na caj i na dobre curke nek dodje kod mene tako :P hahaha moze se nesto naci i ispod sanka ono za nedaj boze :D hahaha

DarkoN

dobro jutro i od mene. vidim da ste jutros svi poranili. ja cu izgleda imati tezak dan pravo. zato cu da popijem jednu rakijicu da dodjem sebi.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

Quote from: harison on 24 February, 2010, 09:15:15

khmm ima curica...pa ko hoce na caj i na dobre curke nek dodje kod mene tako :P hahaha moze se nesto naci i ispod sanka ono za nedaj boze :D hahaha

mo¾e i pamela anderson da bude unutra moja noga neæe kroèiti  >:( èaj ne pijem 

DarkoN

Quote from: mijat on 24 February, 2010, 09:58:07
Quote from: harison on 24 February, 2010, 09:15:15

mo¾e i pamela anderson da bude unutra moja noga neæe kroèiti  >:( èaj ne pijem 
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
ja cu da dodjem jedino ako u caj ubraja prokuvanu rakiju i prokuvano vino. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

kamera u rojalu je zakovala onaj stoji ko kip vec 24h  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

brera

Quote from: HeAd on 24 February, 2010, 10:13:04
kamera u rojalu je zakovala onaj stoji ko kip vec 24h  (:smijeh:
Ala ga bole noge. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Nikako Hare da ga spasi. devil:(

DarkoN

kada brera dodje ovakoc emo da gledamo hareta. brera sjedi i naredjuje a hare stoji pored njega i ceka sta ce mu brera reci. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

Quote from: DarkoN on 24 February, 2010, 10:30:25
kada brera dodje ovakoc emo da gledamo hareta. brera sjedi i naredjuje a hare stoji pored njega i ceka sta ce mu brera reci. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
3:( 3:( 3:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

zato sto ce on imati dlakavu pusku, a ako mu je ja otmem onda cemo se zamjeniti heee  (:smijeh: (:smijeh: jos nesto tad ce mi morati dozvoliti alkohol :D pa kada to bude zovem te darkon da potegnemo koju dok nam brera igra i pjeva na uho  :bravo::(

DarkoN

Quote from: harison on 24 February, 2010, 10:35:53
zato sto ce on imati dlakavu pusku, a ako mu je ja otmem onda cemo se zamjeniti heee  (:smijeh: (:smijeh: jos nesto tad ce mi morati dozvoliti alkohol :D pa kada to bude zovem te darkon da potegnemo koju dok nam brera igra i pjeva na uho  :bravo::(
kada tek stigne ja cu da ga zagovaram dok mu ti otmes pusku, a onda cemo da pijemo zajedno.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: jedva cekam da nam brera zapjeva na uho. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: