• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Joj Marijaaa koji uzas te zadesi! :(  ja na faksu, predmet STATIKA KONSTRUKCIJA 2, jutros sam provirio na webcam i imam sta videti...uzas! na faksu sam ceo dan, zato NATOCITE CASICU!

DarkoN

evo dane ide i ja cu jednu da popijem. ja sam na poslu, nesto mi neide od jutros.  (C) (C) (C) evo jedna viska ako nam se neko pridruzi.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

DarkoN

ide jos mijate. zivio!  (C) (C)  (C) (C)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

DarkoN

svi ili rade ili su u kafani. ja cu da popijem jednu da smirim zivce, danas kao da se svi trude da me nerviraju.

BOJAN-BG

ja se vise nenerviram uopste nerviro sam se za novu godinu 10 dana kad sam bio gore sad redovno sve pratim i dolazim samo produzenim vikendom kad je zagarantovano skijanje i kad su pune kafane,dajte neko pivo ljudi nesto sam mnogo ozedneo

DarkoN

ljudi ja moram da popijem jedno pivo inace cu da crknem od zedji. ako ima neko u kafani nek se pridruzi.

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 23 February, 2010, 16:32:51
ljudi ja moram da popijem jedno pivo inace cu da crknem od zedji. ako ima neko u kafani nek se pridruzi.

EVO ME DARKO...TAMAN SAM RUCKAO..POSNE SARMICE :)  STIZE PIVOOOOOOOOO!!!!

DarkoN

em si doni cijelu gajbu em je tuborg. ja necu ustati dok ovo sve ne popijem. zivio dane.

brera

DarkoN

da hoce poceti padati vise, nesmijem da pogledam u kamere jer mi nebude dobro kada vidim ono blato na ogorjelici. onda moram da popijem jos jedan tuborg i na kraju mi se sve bijeli pred ocima  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

UHHHH kakva rakija iza sanka se krije  :P :P :P samo za VIP goste  :bravo::(

Danas su mi noge otpale moro na rukama trcat  (:smijeh: idem sad slike sredit pa ce bit ali nesto malo

brera