• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bircuz Darkon sa dozvolom

Started by skiDeki, 19 February, 2010, 20:59:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

posto nema nikog u kafani vreme je za  sleep:( sleep:( sleep:( sleep:( sleep:(

DarkoN

ja dosao a svi otisli. to nije razlog da ja ne popijem jedno pivce za zivce. treba mi kada vidim kakva je temp napolju.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 20 February, 2010, 00:04:19
Odo spavat. Valja sutra rano ustati. Jahorina ceka.
marija srecan put i da nam dobro stignes i doneses snijega. cuvaj se  police:(  cekaju sa radariima na svakom cosku.  ja cu da popijem jos jednu za tvoj srecan dolazak. zivjeli.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Dobro jutro ;) Marija zelim ti ugodan boravak na Jahorini!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DOBRO JUTRO
jao ko se javio... ljubi ZET, nego moze meni jedan caj od hibiskusa sa 2 kriske limuna i medom  :bravo::(

DarkoN

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a da mozda nisi nabavio aparat za caj  :P

Ma ako mi brera dozvoli jednu kajsiju, zasto da ne  :o  (C)

DarkoN

Quote from: harison on 20 February, 2010, 11:02:41

sto se cajeva tice imamo jedino prokuvanu rakiju  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

Quote from: harison on 20 February, 2010, 11:02:41

Ako se mene pita, za tebe nije alkohol. Dosta si lud i bez njega. Hahahaha

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uuu ebote niko me nije ovako dobro povalio kao moj TAST!!! hvala   :P
Nista ja sam skonto po ovoj poruci da se ne smijem odvajati od naseg: (jel tako brera)

DarkoN

pocelo je snimanje novog slovenskog filma "brerina dinastija" , u glavnim ulogama: brera, harison, slovenka ...
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

haha ti si cika "Darkon" tj.cika:Milan....ne moze brera(Zika) bez tebe  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Quote from: harison on 20 February, 2010, 11:18:40
haha ti si cika "Darkon" tj.cika:Milan....ne moze brera(Zika) bez tebe  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: harison on 20 February, 2010, 11:18:40
cika milan je mijat ipak vise prilici njegovim godinama.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: