• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 9.dio

Started by vip-jahorina, 19 February, 2010, 14:06:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Ako je za utehu u sremu je poceo da duva severac, sto znaci da zahladnjuje, ako stigne do Jahorine eto i snega ideea:( s:nij) s:nij)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: zedhus on 20 February, 2010, 12:02:09
Nema vise planiranja za skijanje...samo pare u dzep i budi natempiran da se ispalis u datom momentu!

BAS TAKO!!! JA SAM IZBEGAO OVU AGONIJU...TREBAH DOCI DANAS...!!!

DarkoN

tarlahaci svih zemalja ujedinite se!!! inace sve ode u pm.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

savic.86

Ако је неком за утјеху у Бл је падала јака киша ево сад се претворило у квалитетан снијег... Надам се да ће тако бити и на Јахорини, ја долазим следеће седмице. Поздрав свима

DarkoN

Quote from: savic.86 on 20 February, 2010, 15:39:32
Ако је неком за утјеху у Бл је падала јака киша ево сад се претворило у квалитетан снијег... Надам се да ће тако бити и на Јахорини, ја долазим следеће седмице. Поздрав свима
:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

ALEXH

Jos uvjek kisa pada. Nadam se da ce se temperatura brzo spustiti i ova kisa se petvoriti u snjeg.

skiDeki

I kod mene je poprilicno zahladilo. bar 10 stepeni u odnosu na jutros, sad ce i na Jahorini sigurno!

Mega Deki

E sad bi trebalo jedno dekanje kolektivno, pa da vide vipovci kako se to radi. Kratko ali... s:nij)
Mega Deki

skiDeki

Quote from: Mega Deki on 20 February, 2010, 16:16:01
E sad bi trebalo jedno dekanje kolektivno, pa da vide vipovci kako se to radi. Kratko ali... s:nij)
(:smijeh: (:smijeh: :bravo::( :bravo::(  Fali jos dupli Deki

thegrke

Planirao sam dolazak u cetvrtak, al prosto ne mogu da verujem sta se dogadja. Molim vas da javite ako pocne sneg na Jahi. Ako ne padne danas i sutra, mislim da ce biti mrka kapa za sledeci vikend.

skifoan

Sta misle ostali, hoce li biti bolje iduci vikend (27-28 feb) ili onaj tamo (6-7 mart) ? Za jedan od ta dva (ili nijedan :-)) se moram odluciti.

DarkoN

to ti niko nemoze odgovoriti, niko nije spreman da preuzme takav rizik i da ti kaze tad i tad i da te zezne. to moras sam da oslucis. vrijeme se mijenja non stop tako da niko nemoze da prognozira ni za naredna 2 dana a ne 7 ili 14 unaprijed.  nadamo se da ce oba vikenda da budu extra i sto se tice snijega i sto se tice vremena.

skifoan

Naravno, u pravu si. Ali ja cu rizikovati i dati procjenu da ce se iduci vikend vjerovatno moci skijati (ko nije previse razmazen), a onaj tamo je jos skroz neizvjesan.
Zato cu se vjerovatno odluciti za iduci :-)

DarkoN

ma samo da padne nocas 20-30 cm snijega i bice opet extra skijanje. ubija me ovo vrijeme. odoh da tarlaham.

AzzazeL

Ja sam stigao gore. Snijeg je poceo da pada u nekim naletima. Staze su ocaj, ali ako napada kako najavljuju, sutra moze biti skijanja.

Pozdrav svim etuzijastama ;D ;D ;D

s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)