• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 9.dio

Started by vip-jahorina, 19 February, 2010, 14:06:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Mega Deki

EEE, pa treba da se cuvaju malo dok su novi. a i struja je skupa. A i treba rasterati i ovo malo gostiju sto ima, pa da dogodine ni ne pomisle da dodju vec da odu negde preko gde sestosedi rade i u prazno ako treba dok im traje radno vreme. TUGA. Strasno...
Mega Deki

Bojan NS

Bojan NS

Evo par slika od ponedeljka 15.02.2010. Slike su sa puta ka Jahorini (kafana iznad Vlasenice) i same Jahorine.

Bojan NS

DarkoN

@ capo nema razloga da se ljutimo na tebe, samo si iznijela svoje vidjenje stvari na fin nacin. nisi nista napisala sto nije istina. postoje mnoge neobjasnjive stvari na jahorini ali sta je tu je. krenulo je na bolje.

@ ski_ns hvala na slikama odlicne su. zao mi je sto vam je vrijeme pokvarilo boravak, ali na to nemoze niko da utice. drago mi je da si i pored svega zadovoljan.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DekiDeki

Ne mogu se sva vrata otvoriti kljucem, neka moraju i glavom!

BOJAN-BG

slicice su super svaka cast SKI NS

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

Quote from: HeAd on 22 February, 2010, 23:12:47
Quote from: dekideki on 22 February, 2010, 23:01:08
Quote from: ski_ns on 22 February, 2010, 21:56:24
@cappo

Gde si to derneèila uveèe?

©to se tièe ¹estoseda tu bih se delimièno slo¾io sa tobom, èesto ne rade ali uglavnom ima razloga za to (uglavnom vetar i magla na vrhu). Dodu¹e juèe je stvarno na Poljicama ¹estosed poèeo kasno da radi, ne¹to su ga èisitli  pa je tek proradio oko 12 (ne znam taèno vreme, oti¹ao sam dvosedom na Ogorjelicu). Svi smo se pitali za¹to sa èi¹æenjem nisu poèeli u 6-7, ne setismo se logiènog odgovora.

Mogu li i ja pitati gdje je to bilo derneka?
Doduse, nisam se nesto ni trudio da ga nadjem, ali mi se cini da je na Jahorini i taj provod jako otanjio...

deki deki...sve zavisi kako ko do¾ivljava dernek ili ti zabavu :)
sigurno na Jahorini da nece biti isto kao po splavovima u Beogradu ili kao u Biblosu u Poreèu...i.t.d... ali gore kad se okupi par ljudi i
i jedna sisata konobarica...malo pozitivna atmosfere i to je ta zabava ;) mada ima u snjeznoj kraljici, vuèku, rojalu naravno dobre zabave...bar ja kad sam bio i svaku noc je bilo puno....
GDE LI JE BILA TA SISATA KONOBARICA,U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA HEADOM

BOJAN-BG

KAKVA TUZNA PROGNOZA ZA NAREDNIH 5 DANA  :'( :'( :'(

Mega Deki

Samo vedro. Kad ima sisa vreme nije ni bitno. Bice bre snega jos. Ja planiram doci u Martu pa bar da gledam ako se ne budem skijap./..
Mega Deki

HeAd

i ja sam kontao u martu..nadam se da ce da zavalja snijeg bar jedan vikend da bude full :)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

MORAMO PRAVITI OPET NEKO OKUPLJANJE IMA JOS KANDIDATA ZA MART

Big_DANE

Quote from: BOJAN-BG on 22 February, 2010, 23:51:17
MORAMO PRAVITI OPET NEKO OKUPLJANJE IMA JOS KANDIDATA ZA MART

I ja planiram da se nekako dovucem do JAHE u martu...tu negde pocetkom na neki vikend....i bilo bi dobro kad bi se barem mi najludji okupili...:)

brera