• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 9.dio

Started by vip-jahorina, 19 February, 2010, 14:06:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

WhiteSnow

bolje da ljulja nego da zulja - x2  ;)
I'm Mister White Christmas, I'm Mister Snow.....

Big_DANE

Big_DANE

Na poljicama se smrcilo..nadamo se uskoro nekim NOVIM padavinama!!!!  s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)  :bravo::( :bravo::(

WhiteSnow

Hocu rekapitulaciju danasnjeg dana !  ::)  pa, kako je bilo? vrijedi li dolaziti na stazu u utorak?  :-\
I'm Mister White Christmas, I'm Mister Snow.....

BOJAN-BG

EVO IMAS CETRI KAMERE AKO JE NA PRVE TRI LOSE STANJE U CETVRTOJ JE ONDA EKSTRA TAKO DA UVEK IMAS REZERVNU VARIJANTU  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

MarijaBB

Rekapitulacija.............

Nako, nije bas ali prolazi. Puno ljudi pa puno i hupser. Ispod sami led. Imam parnicu na skiji ko korito Vrbasa.......... Ali skiju sam ja kupila a ne ona mene!
Sad je pravo hladno pa ako ratraci izadju da uravnaju stazu i navuku snijeg, sto vidim da inace ne rade, onda ce sutra biti pravo dobro. Trenutno je vedro, sto implicira da ce noc biti hladna.

Hravati na moru najavljuju kisu, a onda bi bilo dobro da ovde jos malo pada snijeg. Neka ga....

BOJAN-BG

MOZDA OVI SA RATRACIMA NEZNAJU DA TREBA DA NAVLACE SNEG MOZDA IM TREBA RECI

MarijaBB

Quote from: BOJAN-BG on 21 February, 2010, 17:48:42
MOZDA OVI SA RATRACIMA NEZNAJU DA TREBA DA NAVLACE SNEG MOZDA IM TREBA RECI

Eto, ti otidji pa im reci..........

BOJAN-BG

DARKON IH ZNA VOZIO SE SA NJIMA MOZDA IM JE TREBO DATI SAVET  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

sutra sam ja gore pa ce bit slika  :bravo::( ...a ima li neko ko moze da postavi slike od danas i da kratak izvjestaj  ludzatobom:(( cemu se nadati sutra

skiDeki

Gledam prognoze, ima dana kada ce biti blagog plusa, nadam se da staze nece popustiti!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

OVA PRVA PROGNOZA ZA 1884m.n.m. je DIVNA!!!!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::(

DOK JE OVA ZA 1592m.n.m. JE KRITICNA!!  3:( 3:( 3:(

Big_DANE

RADE RATRACI ....MALOPRE SU BILI NA POLJICAMA, EVO IH SAD NA OGORJELICI!!!! :)