• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Moja iskustva s Jahorine

Started by phoenix, 15 February, 2010, 16:32:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

lola

Quote from: DarkoN on 04 March, 2010, 13:45:53
dogovricemo se za placanje ove reklame  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: moze par litara vina  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
normalno Darkon dogovoriæemo se mi naknadno... (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

HeAd

a od koga je to pastir dobio pare?
pa i ako je dobio nek je...to je jedina novina gore bila eto rafting na snijegu...po meni obicna budalestina...al ajde nek se nesto desava,a neko i to voli
ovi ljudi sto ne skijaju pa makar imaju predstavu free na snijegu  8)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

MarijaBB

Pa nije dobio od mog cace sigurno. Dobio, od onog od koga je dobio i za rafting.

http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/MTT/PPP/Documents/Javni%20poziv%20-grantovi%20za%20turizam.pdf

Nije problem sto je on dobio, nego sto nisu drugi ni trazili. A mogli su.
Samo mi objasni, koliko je kostalo to spustanje niz planinu?

HeAd

marija kod tebe je ono da je dobiti na lotu nekako, a ne uplatiti listic....
pa sto se ti nisi toga sjetila pa gore dosla i spustala ljude camcem...ne interesuje me koliko kosta...meni je licno to bezveze i nikada ne bi platio,
ako ima rizana da placaju nek placaju....
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

MarijaBB

Quote from: HeAd on 04 March, 2010, 14:35:50
marija kod tebe je ono da je dobiti na lotu nekako, a ne uplatiti listic....
pa sto se ti nisi toga sjetila pa gore dosla i spustala ljude camcem...ne interesuje me koliko kosta...meni je licno to bezveze i nikada ne bi platio,
ako ima rizana da placaju nek placaju....

Gledas stvar samo s jedne strane. Opet ti ponavljam, nije problem sto je on dobio. Vec je problem sto se malo Ljudi sa Jahorine angazovalo da dobije te novce i da gore nesto napravi.
Znaci, nije kod mene to sto ti govoris o lotu, nego kod ljudi sa Pala, Jahorine i blize okoline.
Na Trebevicu ima bob staza, trenutno jedna od najboljih na svijetu, koliko sam cula. Treba para da se to popravi jer je otisao sistem za stvaranje leda. Ali kada bi to pokrenuli, eto jos jednog vida tirizma u BIH.

Imas TV Kop, na Kopaoniku. Jesi vidio sta ljudi rade? Fora, do bola.
Polazim od predpostavke, da se vecina turista koji gore dolaze, nedovoljno informisu. Dok nema ponude, nema ni potraznje. Kod turizma je to jako izrazeno. Ljudi stvaraju potrebu na osnovu ponude.

greeny

Sto se tice raftinga, sjecam se da je bilo neko spustanje u Rajskoj dolini, i da je bilo besplatno. Mozda je u medjuvremenu bilo jos nesto i da se placalo a da ja ne znam.

Big_DANE

UMALO ME ZGAZI DANAS SKUTER!!!!! SUNCE IM NJIHOVO!!!!!

skiDeki

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 05 March, 2010, 18:37:11
Bgm Dane taj se ne bi dobro proveo da te je zakacio s'obzirom na tvoje gabarite (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

Quote from: skiDeki on 05 March, 2010, 18:41:37
Bgm Dane taj se ne bi dobro proveo da te je zakacio s'obzirom na tvoje gabarite (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 05 March, 2010, 19:14:57
NIKAKO MU NE BI BILO LEPO!!!! (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

01xxx01

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 07 March, 2010, 10:13:27
Quote from: DarkoN on 05 March, 2010, 19:14:57
NIKAKO MU NE BI BILO LEPO!!!! (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

opet ih je bilo danas, fujjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!! treba naci neki nacin da ih sabotiramo! ima li ko inventivan?  >:D >:D >:D >:D >:D
kakvi gabariti, Dane, sta si ti - neki ragbista? tj odbojkas? tj border?  hug:(

Big_DANE

Hehehehee...nisam ni ragbista ...nisu hteli da me prime prejak sam za njih!!!!  :'( :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: 
MA DRTINA VELIKA!!!! 193cm sa 110kg!!! valjda border!!!! ! ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::(

01xxx01

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 07 March, 2010, 20:21:14
Hehehehee...nisam ni ragbista ...nisu hteli da me prime prejak sam za njih!!!!  :'( :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: 
MA DRTINA VELIKA!!!! 193cm sa 110kg!!! valjda border!!!! ! ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::(

bogami border!!!
hug:(

ja sam iskompleksirana od tih visina, posto sam prestala rasti na 173, pih  :'(

DarkoN

jbte dane ja i ti nebi mogli stati na onaj dvosjed, ja sam 190 cm 90 kg  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 07 March, 2010, 21:18:15
jbte dane ja i ti nebi mogli stati na onaj dvosjed, ja sam 190 cm 90 kg  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Hahahaha...(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: NEMA SANSE!!! NAS 5 SE JEDVA UGURALO U OVAJ SESTOSJED!!!! SVI KOJI SMO BILI SMO VELIKI!!! (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: