• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Na Jahorini Nestao Zlatni Labrador! :-(((

Started by Meliha, 15 February, 2010, 13:38:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Tomba s

gogo6309

mario, evo mi majka kaze, da je vidjela paka  tj. da je nju i psa blekicu pratio putem od poljica do vikendice, koja je blizu vase.
datum nije 100% siguran, ili 20.feb ili 27. feb. nije imao nista oko vrata,ali ga majka dobro poznaje tako da nema dileme.  izgleda da je kod nekoga,  nema nista oko vrata ... jako fin,umiljat pas.

majka ce vam se javiti  telefonski, ako nije vec ... vidjela na tv oglas.

brera

Quote from: gogo6309 on 03 March, 2010, 08:52:53
mario, evo mi majka kaze, da je vidjela paka  tj. da je nju i psa blekicu pratio putem od poljica do vikendice, koja je blizu vase.
datum nije 100% siguran, ili 20.feb ili 27. feb. nije imao nista oko vrata,ali ga majka dobro poznaje tako da nema dileme.  izgleda da je kod nekoga,  nema nista oko vrata ... jako fin,umiljat pas.

majka ce vam se javiti  telefonski, ako nije vec ... vidjela na tv oglas.
:bravo::( :bravo::( :bravo::(

MarioV

Dobro jutro Gogo i naravno dobro jutro svim ostalim koji mi pomazu. Evo sad sam se cuo sa tvojom mamom (mojom dragom komsinicom) ali opet imam osjecaj da se radi o Zuci, a ne o Paku. Ako to i jeste Pako onda mi nije jasno zasto ne dodje do kuce. Nema ama bas nikakvih tragova njegovih sapa iako svako vece ostavljam njegovu hranu pred vratima. Izgleda da hranim samo jednu sarenu macu koju sad vec cesto vidjam oko kuce.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

djoslaja

nije, to je Zuco. i ja sam dva puta zvala, mislila sam da je to Pako. prava zbrka  sa tim Zucom

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ko je vidio Paka ne moze pogrjesiti 100%, Pako je cistokrvni labrador   hug:( i ima finu dlaku  :bravo::( ja sam mozda gore od subote....pa ako vidim Paka imam broj zovem odmah  sleep:(

DarkoN

i ja cu gore mozda u petak, obraticu paznju. nadam se da cemo za vikend organizovati uspjesnu potragu.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

ja jedva cekam da dodjem gore da idem traziti tog kera  ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

MarioV

Jutro svima i hvala vam,
ja sam sinoc hodao po Jahorini, ali je samo Zuco bio prisutan. I on se jadan zaledio kao i ja.
Zuco pravi zabunu u svemu ovome. Pako je puno krupniji, sa tamnim ocima, sjajnom dlakom i po dvije bijele pruge sa obje strane prsa. Vise ne pominjem da ima plavu maramu oko vrata i niklovanu plocicu na kojoj je njegovo ime i moj broj mobitela. Ispod koze na vratu ima ugradjeni elektronski cip sa brojem koji odgovara broju u njegovom pasosu.
Zasto mi nisu ukrali auto kao svim ostalim ljudima, zasto Pako?

gogo6309

mario ,poslao sam slike majci i paka i zuce da usporedi.e sad kaze da nije ni sma sigurno koji je to pas bio, ona zna paka,mislila da je to on i nije puno pridavala paznje.i ja cu uskoro gore na jedno 5-6 dana pa cu pratiti sutuaciju.predpostavljam da je pako kod nekoga u kuci ili je  u necijem dvoristu.

MarioV

Hvala Gogo,
ja sam isto od petka u podne gore pa cemo se vidjeti. Dobio sam savjet da obidjem kuce oko Borda jer je navodno vidjem i tamo. Daj boze da je jos uvijek na Jahorini, jer to mi je jedina utjeha da nije ukraden.
vidimo se

skiDeki

Ja licmo mislim da nije ukraden, kako Bernija niko nije uzeo do sad? Nego ima tamo puno pasa i svi su pitomi, verovatno se udruzio sa njima, pa zaboravio na kucu!

Ovo je moje misljenje ako ti je za utehu!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...