• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Lopovi u CRNOM na zicama

Started by woow, 04 February, 2010, 09:59:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

woow

Neki dan sam se vratio sa Jahorine, pun lijepih utisaka o svemo osim o OC-u i njihovim ljudima koji su postavljeni na zicama. Procitao sam dosta po internetu da je OC manje-vise sposoban i nemocan neke stvari da promjeni i uradi, ali ovak bezobrazluk sa ovim crnokosuljasima na ulazu na zicama. Osim ovih silnih prevara sto su nam iz oc-a obecavali vezanim za sesterosjede, dizanja cijene ski pasa pa onda ponovno spustanje, nemogucnosti da i na 1,5m snijega naprave djelove staza kako treba.
Ali na to smo vise manje naviknuti, pa sta cemo. Alternativa nam je vani ici, a ovo je ipak nase.
Sta me je najvise pogodilo su ovi ljudi u crnom. Na ogorijelici me jedan napao, mada sam stajao sa djetetom i htio covjeku objasniti zasto i dalje silne "face" prolaze preko reda. Da sm mu jos jednu reako vjerovatno bi dobio po nosu.
U svakom slucaju, samo da znate o kakvim se tipovima radi. A mi kao da smo u zotvorskoj setnji a ne gosti na Jahorini.

zum

bas me cudi za tog finog gospodina sa Sokoca tj. Rogatice. Kakave li su tu igre bile u pitanju da on dobije taj posao.

vip-jahorina

dasas

Quote from: woow on 04 February, 2010, 09:59:51
Neki dan sam se vratio sa Jahorine, pun lijepih utisaka o svemo osim o OC-u i njihovim ljudima koji su postavljeni na zicama. Procitao sam dosta po internetu da je OC manje-vise sposoban i nemocan neke stvari da promjeni i urdi, ali ovak bezobrazluk sa ovim crnokosuljasima na ulazu na zicama. Osim ovih silnih prevara sto su nam iz oc-a obecavali vezanim za sesterosjede, dizanja cijene ski pasa pa onda ponovno spustanje, nemogucnosti da i na 1,5m snijega naprave djelove staza kako treba.
Ali na to smo vise manje naviknuti, pa sta cemo. Alternativa nam je vani ici, a ovo je ipak nase.
Sta me je najvise pogodilo su ovi ljudi u crnom. Na ogorijelici me jedan napao, mada sam stajao sa djetetom i htio covjeku objasniti zasto i dalje silne "face" prolaze preko reda. Da sm mu jos jednu reako vjerovatno bi dobio po nosu.
U svakom slucaju, samo da znate o kakvim se tipovima radi. A mi kao da smo u zotvorskoj setnji a ne gosti na Jahorini.

strasno

Big_DANE

twid

Sinica Vukojcic, istaknuti sportski radnik  :o i neuspjeli tajkuncic  (:smijeh: , salabajzer ..... jes ti firma i posao sto ga dobi, bas onako na novou

Bumbare

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Ja bi mu se bas socno najebao majke macine...!!!! Da izvinu svi forumasI!
NAPRAVIO BI TAKAC SKANDAL DA BI KOROMAN MORAO DA DODJE!!!!

lane

Big_DANE

Na zalost ja sam bio svedok u prici preprodavanja karti!!!! Kupili od druga i prodali liku koji je stajao sa njim..na poljicama!!!
Mnogo su brezobrazni...a ne do im Bog da su me nesto smarali ili jos gore hvatali za prsa i proveravali nesto!!!!

DarkoN

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 08 March, 2010, 00:12:41
Na zalost ja sam bio svedok u prici preprodavanja karti!!!! Kupili od druga i prodali liku koji je stajao sa njim..na poljicama!!!
Mnogo su brezobrazni...a ne do im Bog da su me nesto smarali ili jos gore hvatali za prsa i proveravali nesto!!!!

problema sa njima imaju svi. nekulturi su da je to nevjerovatno. situacija sto se tice placanja odnosno ne placanja karte je ista kao i dosadasnjih godina, samo sto drugi ljudi zaradjuju na tome,tj ovi kreteni u crnom. ako mene pitate bolje je da njih nema, ovi sto rade na zicama bar ne vrijedjaju i ne maltretiraju goste koji skijaju normalno pa ako treba da se bira izmedju njih i ovih nafuranih kretena mislim da je jasno kome ja dajem svoj glas. mene kad bi uhvatio za prsa  iskrivio bi mu oba stapa od ledja.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lane

Nisu jos udarili na nekoga,ko ce ih razbacati ko macice.To je samo pitanje momenta,da zbog njihovog bahatog i siledjiskog ponasanja dodje do incidenta,nadam se da do toga doci nece....

ninalara

Da li se ovo jos uvek desava?  :-\

DarkoN

Quote from: ninalara on 04 January, 2012, 20:29:53
Da li se ovo jos uvek desava?  :-\
ne, ovih vise nema. sto je sigurno dobra stvar.