• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Olimpijada 2010

Started by otrov, 01 February, 2010, 19:17:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

otrov

share it with friend or two

DarkoN

dok god vlasz ima odnos vazno je ucestvovati nece nam biti bolje. zao mi je samo tih sportsta koji se stvarno trude ali nemoju ni najmanju podrsku onih koji bi trebali da ulazu u njih.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

otrov

stvarno zalosno .. zaboravio sam navesti da je tekst sa novosti.rs .. nista bolje ni u bosni .. vidio sam skijasku skolu zenica i lokalnu ski skoju na jahorini .. nista od te djece :(

otrov

U petak æe u Vankuveru biti otvorene 21. Zimske olimpijske igre
srbiju krasi olimpijski duh .. idu pod parolom 'vazno je ucestvovati' :)

otrov

Big_DANE

R.I.P. Nodar Kumaritashvili  ( luge crash Vancouver 2010 )

STRASNO!!!! :( :( :( :(

http://www.youtube.com/watch?v=uKf6p6yN2ko

DarkoN

vec je upisan u istoriju kao prve zimske olimpjiske igre na kojima je jedan od takmicara poginuo.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

otrov

DarkoN

stvarno zalosno. R.I.P. Nodar Kumaritashvili.
imao je tek 21. godinu.

Big_DANE

PETER PREVC komsa iz SLO je upravo skocio 104.5m na maloj skakaonici... svaka casT!!!!!

otrov

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 13 February, 2010, 20:26:06
PETER PREVC komsa iz SLO je upravo skocio 104.5m na maloj skakaonici... svaka casT!!!!!
stocetrizarezpet ... ma dajjjjjj .. cek je li u dalj ili skok sa motkom ?    police:(
svaka cast za skok .. imaju li SLO sanse za koju medalju ?

Big_DANE

Big_DANE

Big_DANE

Big_DANE