• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

haahah...stvarno lola ja sam mislio da ces i na nas misliti  :'( ..vidis da se danas slavi zato poci i nedaj da LADI
IZABERITE KOJE CE TE ima svega:

Big_DANE

DarkoN

dane ako je i ona ukljucena prelazim kod tebe ako nije mogu ostati i kod hareta. devil:( devil:( devil:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

ima hare 3 gajbe, samo darkon sakrio i neda!!!!!!!!!!!!!!! (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 10 February, 2010, 15:41:39
dane ako je i ona ukljucena prelazim kod tebe ako nije mogu ostati i kod hareta. devil:( devil:( devil:(

Eeeeeee...kod mene ti je komplet usluga...naravno da i ona ide uz sve ovo GRATIS!!!!  ludzatobom:((

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

sad bi ove sve pive probao....bas me zanima kakva je koja......

Sada mi je hobby gdje god da odem moram probati PIVO :D  :bravo::( :bravo::(

DARKON VADI TU GAJBU vec mi voda na usta  cr:)

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

lola

DarkoN

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auuu bogate ponude pa nista labavo kod Darkona  :PP samo toci...najeo sam se mesa uhh sam bi mogao ovu gajbicu popiti iz dushka  Q:-)

Big_DANE

Quote from: harison on 10 February, 2010, 16:50:03
auuu bogate ponude pa nista labavo kod Darkona  :PP samo toci...najeo sam se mesa uhh sam bi mogao ovu gajbicu popiti iz dushka  Q:-)

Po tvojim proporcijama Hare ne bi se reklo da mozes puno pojes i popit :P :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahha pa...ima neko ko ce mi pomoci  :-* valjda  (:smijeh: (:smijeh:

MarijaBB

Krofneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee joj sto ih volim.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4