• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Big_DANE

Quote from: harison on 10 February, 2010, 13:23:20
Pa mi u jednu ruku i jesmo pomogli  ;D sa vasim komentarima i P porukama koje ste slali VIP-u... pa ih on nosio dok malo vecih ljudi nego sto je Koroman  (:smijeh:

Ma dobar je tuborg, ali slovenacko  :-* :-* :-* uuuuuu da ga ima na Jahorini samo bi ga ja pio :D  :bravo::( :bravo::(

TRIPUT URA ZA NAS... URA URA URA!!!!
Ko nam se to zaljubiskaaaaaaaaaaaaaaaaa...heheheheh...
MANI JE LASKO VRLO FINO PIVO!!! POGOTOVO TAMNO!!!!

DarkoN

ja cu ipak da ostanem pri tuborgu. sve volim ali tuborg pijem, osim kada je daj sta das. zivjeli jos jednom.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 10 February, 2010, 13:41:06
ja cu ipak da ostanem pri tuborgu. sve volim ali tuborg pijem, osim kada je daj sta das. zivjeli jos jednom.

Jbg, ima se moze se ... :P  Moj asortiman piva :

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

heheee, e moj DANE a ovo pivo da ne uzmes cccc

DarkoN

moze hare i ovo samo ako uz njega ide i ova teta  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

Big_DANE

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uuuu darkon ti bi  tetu, a ja pivo moze tako...jer ja imam slovenku pa mi ne treba ova  (:smijeh: (:smijeh:

Pa seko kako ne moze  (Y) ...evo ga samo za tebe BIG KARLOVACKO, za dobro tijelo i duh pi karlovacko  ludzatobom:((

lola

DarkoN

kad toliko hvalis lola probacu i ja (pravicu se da do sada nisam). zivjeli

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ljudi ja sam malo:

Idem napravit nesto mesnato na brzinu dok nema slovenke.... slovenka mi vegetarijanac pa ne mogu ove biljke da jedem svaki dan

Big_DANE

Quote from: harison on 10 February, 2010, 15:23:19
Idem napravit nesto mesnato na brzinu dok nema slovenke.... slovenka mi vegetarijanac pa ne mogu ove biljke da jedem svaki dan

Hhaahahahahaha...ako je tako..ja moram da ti poklonim KLOMPE kad dodjem!!!!!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
PRIJATNO!!!!

lola

Quote from: DarkoN on 10 February, 2010, 15:23:13
kad toliko hvalis lola probacu i ja (pravicu se da do sada nisam). zivjeli

dobra je dobra....evo pa ko hoæe!!!!!!!!!

DarkoN

ih lola pa ovo je samo za mene, jesi li donijela i ostalima? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: