• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

MarijaBB

Quote from: HeAd on 10 February, 2010, 10:54:04
marija idi skijaj postala si pravi pijanac ovdje u kafani  (:smijeh:
kad god pogledam ti za sankom  :o

Tu se javlja jedan paradoks.  A tice se sume i drveta.

Koji kaze:
Kako znati da je u sumi palo ili nije palo drvo, ako ga je neko ili niko cuo da pada.

Pa ti sada vidi...

Big_DANE

DAJTE KOMANTAR NA OVO!?!?! HARE?!!?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

sta ima cudno dane ideea:(

Nisu ni oni ludi da sa 35KM , daju jos popusta, negu su vratili na pocetnu i opet stavili snizenje  :bravo::(

MarijaBB

Cudno je jedino sto ne slavimo u ime ovih cijena........

HeAd

sta se tu ima slaviti ko je skio skio je  (:smijeh:
sad samo gore dolaze studenti oni svedno imaju karte uracunate u cijenu pansiona  (:smijeh:
kasno marko na kosovo sti¾e...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

MarijaBB

A sta fali studentima?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ja sam slavio kada je pao snijeg, jer mi je sezonskska u djepu stajali i molili se zajedno za snijeg...huhh sreca pa se isplatilo a evo sad jos jace i nenormalno pada  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

HeAd

Quote from: MarijaBB on 10 February, 2010, 12:03:08
A sta fali studentima?

pitaj ove sto drze kafane sta hvali  (:smijeh:
a i jadno drveæe samo se hvataju za omorike ko kad su svi botanièari  :o
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahahaahahahahahahaha  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Nego jel neko za pivce....naravno samo slovenacko

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

imal ko da mi pomogne da cistim, snijeg  :o :o :o

Big_DANE

Quote from: harison on 10 February, 2010, 11:57:43
sta ima cudno dane ideea:(

Nisu ni oni ludi da sa 35KM , daju jos popusta, negu su vratili na pocetnu i opet stavili snizenje  :bravo::(
E JEBIGA HARE TI BI I DA TI GA.... MESTO DA SE SLAVI POVODOM OVIH CENA JOS ZAKERATE!!! cCCCccc....
STO LJUDI STO CUDI.... :P   Ja bi ipak domace pivce...:P

DarkoN

hare evo mene  u pomoc. ljudi sto se tice snizenja mislim da su malo zakasnili, pogotovu za ove sezonske. hare ja bih radje jedan tuborg.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

DA SU ZAKASNILI JESU, DA SU SE ISPRAVILI GRESKU JESU, MOZDA NE NA VREME AL IPAK JESU!!!!
MOZDA I PUSTE OVAJ NESRETNI SESOTSJED OGORJELICA 1 USKORO...OCISTILI SU GA, OGRADILI....hmmm...
PRVI PUT SU NESTO NORMALNO I POZITIVNO URADILI A VI KAMENJEM PO NJIMA!!!!

DarkoN

ljudi ja sam srecan, sad nesto razmisljam, da nije nas i ovog foruma nista od ovoga nebi bilo. mozda ja pretjerujem ali mi se cini da u svemu ovome ima i nase zasluge. zivjeli. hvala dane za tuborg.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Pa mi u jednu ruku i jesmo pomogli  ;D sa vasim komentarima i P porukama koje ste slali VIP-u... pa ih on nosio dok malo vecih ljudi nego sto je Koroman  (:smijeh:

Ma dobar je tuborg, ali slovenacko  :-* :-* :-* uuuuuu da ga ima na Jahorini samo bi ga ja pio :D  :bravo::( :bravo::(