• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

HARI GDE STE IZGUBILI DEKIJA NEMA GA NA SLIKAMA

DarkoN

Quote from: lola on 09 February, 2010, 21:27:41
A braco prodo si se danas za rakiju,obrlatila te ova dva,aaaaa......sad vino ne valja jeli??????????? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
nije tako lola, mi se uzdamo u onu: "pivo,vino,stok i loza to je moja dijagnoza"
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

aaa to da da...ja sam pricao o rakiji a vino je druga stvar :D hehe   (:smijeh: VINO KOJE SAM PROBAO KOD LOLE JE DOBILO ZLATNU MEDALJU OD VIP-CLANOVA  :bravo::(

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 09 February, 2010, 22:58:23
Quote from: lola on 09 February, 2010, 21:27:41
A braco prodo si se danas za rakiju,obrlatila te ova dva,aaaaa......sad vino ne valja jeli??????????? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
nije tako lola, mi se uzdamo u onu: "pivo,vino,stok i loza to je moja dijagnoza"
OVO ZA DIJAGNOZU JE ODLICNO  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

lola

aaaaaa zezam se jaaaaaaaa........ (:smijeh: (:smijeh:
nek ste vi u¾ivali,èekaj hare ja sam mislila da ti je alkohol off ili je skinuta zabrana... devil:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Alkohol mi je dozvoljen kada sam sa:
Kumom(darkon)
Tastom(brerom)
VIP-om
i narano sa slovenkom

a sve ostalo pada u vodu.....mozda se dogovorim pa da i kad sam sa sestom budem mogu nesto popiti  :bravo::(

BOJAN-BG

Quote from: harison on 10 February, 2010, 01:52:14
Alkohol mi je dozvoljen kada sam sa:
Kumom(darkon)
Tastom(brerom)
VIP-om
i narano sa slovenkom

a sve ostalo pada u vodu.....mozda se dogovorim pa da i kad sam sa sestom budem mogu nesto popiti  :bravo::(
hare pricas kao koroman za sestosede  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

dobro jutro. ja sam na poslu, danas nista od skijanja, ali za sutra cemo da vidimo. dobro bi mi dosao jedan caj, kad bi neko napravio. ali izgleda da sam jutros poranio, nigdje nikoga.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

posto nema nikoga. skuvao sam ja caj, ako neko hoce da se pridruzi, slobodno je.

snjezana

To sam ja cekala da skuhas caj pa da onda dodjem na gotovo :P! Ti tek dosao s Jahorine, a vec kukas da bi opet.. Sta mislis kako je tek nama...smrc

brera

Dobro jutro svima. :'( Ma htio sam se prije javit, ali je ludnica na poslu, jer opet pada snijeg skoro po cijeloj SLO. ©aljem ga opet dalje na JA, biæe snijega preko 2m, pa æe sakrit bruku na JA. 6-sjedi se neæe ni vidjet, prekriæe jih snijeg, Koroman priroda te spasila. 3:( devil:(

MarijaBB

Kad me vidis stigla sam.  hug:(

HeAd

marija idi skijaj postala si pravi pijanac ovdje u kafani  (:smijeh:
kad god pogledam ti za sankom  :o
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Big_DANE

Quote from: HeAd on 10 February, 2010, 10:54:04
marija idi skijaj postala si pravi pijanac ovdje u kafani  (:smijeh:
kad god pogledam ti za sankom  :o

hihihihihihihhiii.... :P Evo za Marijicu jedna njena kafice..u velikoj solji....  ludzatobom:((

Dobro jutro...ko oce kaficu...!?!?!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auuu, dobro jutro i ja malo poranio 11:00 sreca pa sinoc nisam tako dugo zaglavio kao inace :O huhh moze dupli bokal vode i jedan limun  ideea:(