• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

MarijaBB

http://www.youtube.com/watch?v=1nY86A4oDEI&feature=related

Jel ovo Slovenka?
A i ne treba sestosjed. Vidi kako se pici uz brdo, u rikverac  ideea:( (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

@brera
Ma neka, neka...mladost ludost....  (:smijeh: (:smijeh:

A nije to slovenka  X( ...ona je pro skijasica... ja cu je nauciti da borda kada opet dodje na Jahorinu  (head)  (:smijeh: (:smijeh:
Uuu i kad je kraj ovoj stazi marija...imal guzve na liftu hahahah (poslusaj zvuk   (Y) )

Evo nas svi smo happy, kad je dan kulture svi kulturni LAFO  :bravo::(

skiDeki

Svima pozdrav direkt iz Royaka, Hare sutra sunce, javi se ako dolazis na Jahorinu 8)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

ja bih jedan tuborg popio osusilo mi se grlo. hoce li jos neko?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja volim izaci malo kasnije pa me eto za jedno 30min.  :bravo::( a nek me tuborg ceka na stolu KUME  (:smijeh:

DarkoN

cekace te i to hladan ko zilet. jesi li sutra gore?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ne kume, sutra sam u Slo. :D hahaha ceka me zena...napeta ko puska samo ceka da opali  3:( jer sam ove 2 noci pio ko ludjak huhhh  (:smijeh:

BOJAN-BG

kakava slovenija hari reci ti njoj da ona dodje na jahu mani se slovenije

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma doci cemo mi zajedno :D.... nego vidim dane nam tu, a nista ne prica oko ISPITA kak prodje DANE  :bravo::(

DarkoN

sad ce dane da nam smucka nesto. meni moze i tuborg ali njega ne treba da mucka. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

ako dane sprema daj dupli mohito da povratim dusu danas sam se razbio od posla

DarkoN

dane nam je pobjegao. ja neznam da smuckam kao on ali ima cuge

DarkoN

ja cu da popijem jednu za laku noc. odoh da se odmorim ako sutra bude fino vrijeme idem na jahu. zivjeli.

BOJAN-BG

nista od koktela veceras pozdrav i od mene cujemo se sutra

DarkoN

nema koktela ali ima pivo i rakija. pa ako ti odgovara napravi sam sebi koktel  ;D