• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 21 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Quote from: brera on 08 February, 2010, 10:16:44
Quote from: DarkoN on 08 February, 2010, 10:15:13
e sad cemo da vidimo mladost vs iskustvo. ko li ce da pobjedi?  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Ovo pitanje ti je bez veze. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
o tome bi jos mogli da pricamo. ali zamisli sta bi to bilo kada bi se udruzili?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

mijat

brera

mijat

Big_DANE

Cika Mijate i cika Brera...ajte zalijte po jednu ljutu il ako zelite i dve ...!!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::(

brera

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

oooo evo i mene necu kafu, necu caj, necu rakiju, necu pivo, necu cigaru, necu kolu,necu fantu, necu sprite, necu necu i necu necu, a dobro bi mi dosao jedan sokic  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Nego reci ti nama Dane kako prodje ISPIT jesil dobio rezultate nista nam ne javljas ba
Svima dobro jutro malo sam zakasnio  :'( vidim bilo je dobrog cuganja u jutarnjim satim :P hahaah
Sta vas dvojica pricate gluposti o godinama....ja kad sam vidio mijata i breru pitao se kako ovi smiju piti i jesul uopste punoljetni  ideea:(

brera

Quote from: harison on 08 February, 2010, 12:18:01
oooo evo i mene necu kafu, necu caj, necu rakiju, necu pivo, necu cigaru, necu kolu,necu fantu, necu sprite, necu necu i necu necu, a dobro bi mi dosao jedan sokic  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Nego reci ti nama Dane kako prodje ISPIT jesil dobio rezultate nista nam ne javljas ba
Svima dobro jutro malo sam zakasnio  :'( vidim bilo je dobrog cuganja u jutarnjim satim :P hahaah
Sta vas dvojica pricate gluposti o godinama....ja kad sam vidio mijata i breru pitao se kako ovi smiju piti i jesul uopste punoljetni  ideea:(
Tako je Hare, morali smo pokazivat dokumente, da su nam dali alkoholna piæa. ;)

MarijaBB

Znaci nevjerovatno. Nakon sedam dana se javio gospodin Granzov, tj. neka teta u njegovo ime.
Mi smo osvojili vikend na Jahorini u Granzovu za DVIJE osobe ali oni sad kazu kako to nije vikend za dvije nego za jednu osobu. Mislim stvarno. Sedam dana i je trebalo da donesu odluku a i da pokusaju da uzmu pare na kvarnjaka.

NECUVENO!

brera

Quote from: MarijaBB on 08 February, 2010, 12:33:21
Znaci nevjerovatno. Nakon sedam dana se javio gospodin Granzov, tj. neka teta u njegovo ime.
Mi smo osvojili vikend na Jahorini u Granzovu za DVIJE osobe ali oni sad kazu kako to nije vikend za dvije nego za jednu osobu. Mislim stvarno. Sedam dana i je trebalo da donesu odluku a i da pokusaju da uzmu pare na kvarnjaka.
NECUVENO!
Jeste za dvije osobe Marijo, samo trebate spavat jedan na drugom. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Ne znaju oni s kim imaju posla, Granzov, èuvajte se, kad Marija dode. >:( 3:( >:( 3:( >:( 3:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hehehe upravu si brera, marija  :bravo::( udara uhhhh.....mene nema na Jahorini dok je Marija gore nebi da se vratim doma nasminkan  (:smijeh: (:smijeh: odma ce slovenka da pita sta je bilo  (:smijeh: (:smijeh:

MarijaBB

Necuveno.

Momak i ja smo se samo zgledali, i no koment.

A fore im. Nije problem platiti, ali onda, imace veci trosak kad i dodjemo i platimo nego ovako.

Cuj gostoprimstva..........

MarijaBB

Quote from: harison on 08 February, 2010, 12:41:30
hehehe upravu si brera, marija  :bravo::( udara uhhhh.....mene nema na Jahorini dok je Marija gore nebi da se vratim doma nasminkan  (:smijeh: (:smijeh: odma ce slovenka da pita sta je bilo  (:smijeh: (:smijeh:

Samo se ti, mali, zezaj.

Bice tebi, sta me snadje....

Sjecas se kad sam ti rekla da mene policija cuva na Jahorini.......