• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

EVOOOOoooOo....SITZE KONOBARICA... MALO MESTA!!!!!!!!!!!!

Big_DANE

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ovo je do sad rekord DANE gdje je pronadje  :bravo::( :bravo::( :bravo::( aaaa idemo ljudi udri sad po ljutom....proslo 22

Big_DANE

DarkoN

uh bice zeznuto, grupa ni priblizno dobra.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 07 February, 2010, 22:27:17
uh bice zeznuto, grupa ni priblizno dobra.
NA KOJU SI MISLIO

DarkoN

prvenstveno na grupu c jer me ona najvise interesuje, a onda i na grupu d .
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

alo ljudi mo¾e jedna rakijica da se ugrijem,bura dere........... ;)

DarkoN

evo ide za tebe rakijica

lola

hvala darkon,¾ivio....di su svi veèeras..koma.... ludzatobom:((

DarkoN

ma ko ce znati, nesto mi slabo dolaze u kafanu. zato cemo mi da popijemo i za njih. zivjela

lola

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 07 February, 2010, 22:48:54
ma ko ce znati, nesto mi slabo dolaze u kafanu. zato cemo mi da popijemo i za njih. zivjela

TU SAM JA UVEK...SAMO MALO BACIM OKO NA KNJIGU MALO NA FORUM...TJ. VIPOV APRES BAR :P  
SUTRA IMAM ISPIT PA NE SMIJEM PUNO OSTAT NIT PITI...  3:( 3:(  ZIVELI!!!

lola

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ljudi tocite dok je na GRATIS  :P sad je nesto proradila kafana gori u njoj..od kisele do viskija samo toci  :bravo::( :bravo::(