• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

snjezana

Quote from: harison on 06 February, 2010, 22:53:58
Quote from: MarijaBB on 05 February, 2010, 18:16:53
Opleo hare po meni kao da ja znam gdje je prekidac na sestoguzima........
Pa pitala, i sta sad. Vip mi dao odgovor. Ne treba njemu advokat. Ja zadovoljna odgovorom i sta sad.

Nema hare po kome pa po meni. Nek maltretira onu svoju slovenku. :'(

Marija ti ne diraj moju ljubav slovenku....nju nikad necu maltretirati jer je puno puno volim i ne zasluzuje to od mene ni bilo koga.....  :-* :-* :-* :-* :-*  i ti se nemoj mjesat u nas zivot OK ..... i nemoj da iko vise nesto lose kaze o mojoj slovenki imat ce oziljne probleme sa mnom  8)  >:(

Harison voli svoju slovenku..  :-*  :bravo::( :-* (:smijeh: (:smijeh:
Hej Hare, pa nije Marija nista lose ni rekla za tvoju Slovenku...ne daj Boze.. I ti nemoj tako s curama ostro, nece se ni tvojoj dragoj to svidjeti!  Evo ja pozdravljam tvoju dragu...upoznale smo se u petak.. Btw, jel ona postala clan tu na forumu, nek nam se javi ponekad..

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Nema nje na forum...drago mi je da si ju upoznala, ali ni ti ne zelis da se neko mjesa u tvoj zivot jel tako  ideea:(

snjezana

Quote from: harison on 07 February, 2010, 00:07:07
Nema nje na forum...drago mi je da si ju upoznala, ali ni ti ne zelis da se neko mjesa u tvoj zivot jel tako  ideea:(
ma tako je Hare, ali mislim da to nije bilo tako osobno kako si ti shvatio.. Nije cura mislila nista lose... Ti si nama uljepsao forum sa Slovenkom... Vec se danima o tome pise...  ali ne bih se ja na tvom mjestu zamjerala zenama (:smijeh:

montecristo

Zdravo forumasi.Ja sam novi.Jeste li svi pod gasom u ovom baru.

snjezana

Dobro nam dosao! Svi osim Hareta su pijani..on pije sokice i to Fructal od kad mu je Slovenka zabranila alkohol (sorry Hare, nisam mogla odoliti, necu nikad vise..) Ja danas pijem pivo a ti naruci sta ti pase  ;D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ljudi kod ACE lom hehe, ne znam da li vam se trese kamera od ludnice  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

mijat

MarijaBB

Hare je malo nervozan, jer mu Slovenka ne da da pije. Hare, covece, relaks malo.
A jest se kofrcish.....

afrocool:(

Znas kakav :bravo::( ces da dobijes, hare, od mene. ko kuca velik...

mijat

dajem 100 km da se hare sinoæ ubio ko æure, na vipa stavljam 200 km  austin:(

MarijaBB

Upravo gledam S Jahorine s ljubavlju.
Koroman je gost.

MarijaBB

Corsovic pita, sta je sa sestosjedima i kad ce biti pusteni.
Koroman odgovara imovinskopravni odosi. Ali ne zato jer neko ne da zemlju nego jer u katastru su spori pa nema ugovora, nema rjesenja a samim tim nema ni dozvola.
eto ti ga sad...

MarijaBB

Koroman kaze, da nece ove sezone...

HeAd

sto se tice cijena pica u kafanama ...u pojedinim kafanam su ok...dok u vecini njih...brale viljamovka 6KM...nes caffe 3,50KM...ko u austriji...toplo bih preporucio rojal za zabavu, a konoba kod alekse za zabavu i hranu ...xexee..ima jedna moja slika 23h, a ja jos u pancericama  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

mijat

HeAd

ma carolina herera 212  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4