• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

lola

Deki,èuj,istina,al ja san se veæ navikla pa na mene ne djeluje tako jako ko na tebe...mene ove rakije pucaju,to inaèe ne pijem... (:smijeh: (:smijeh:

poslat æu vam ja brzom dostavom baèvu za sutra... devil:(

skiDeki

Quote from: lola on 05 February, 2010, 20:45:50
Deki,èuj,istina,al ja san se veæ navikla pa na mene ne djeluje tako jako ko na tebe...mene ove rakije pucaju,to inaèe ne pijem... (:smijeh: (:smijeh:

poslat æu vam ja brzom dostavom baèvu za sutra... devil:(
To Lola, ima da se ugruvamo k'o nikad ludzatobom:((
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 05 February, 2010, 20:30:30
Lola, mislim da ti ne treba nista jace od tvog vina! Mene je ono najjace udarilo (drunk) (:smijeh:
deki pevas pesmu opilo me vino crveno i belo  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

lola

DarkoN

a tek sad kada dodje pa kad proradi inspiracija na dvosjedu, a ako puste sestosjed njegos ce da bude mala maca za njega.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

hare disssssssssiiiiiiiiiii.......nije ti valjda slovenka i laptop oduzela???????????????

ajde na jedan "sokiæ" >:D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Stigo sam ljudi vjetar ovdje ubijaaaa...a ti nemoj moju slovenku da diras  3:( 3:( 3:( 3:( 3:(

DarkoN

mogli bi mi da popijemo po jednu (moze i vise) neka neko naspe nesto.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

lola

i jedno za dekija......... :P

DarkoN

ja cu da uzmene ovo prvo. zivjeli!

DarkoN

Quote from: harison on 05 February, 2010, 23:02:03
Stigo sam ljudi vjetar ovdje ubijaaaa...a ti nemoj moju slovenku da diras  3:( 3:( 3:( 3:( 3:(
kemina raja boji se hareta boji se belajaaaaa  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Quote from: lola on 05 February, 2010, 23:14:57
i jedno za dekija......... :P
Ooo hvala ti Lola, taman ce mi trebati za miran san!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

lola

laku noæ ljudi......see you!!!!!!!!!!

snjezana

Quote from: harison on 05 February, 2010, 13:05:21
DOBRO JUTRO  :o  :P
Kume uci to.....da nas snjeza casti :D snjezo ne mozes KUMOVE razdvojiti vezani smo pupcanom vrpcom...ako nista od te mogucnosti onda ja castim pa koliko god da ste naucili......ZIVJELI

Ide ono sto snjeza voli crno vino:

gdje si Harae.. Dodji na cugu, ja castim jer je DarkoN sigurno naucio vise od NISTA...joj, poludit cu..