• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Poznajel ko ovu dvojicu smijali su mi se kada sam skako  3:( 3:( 3:(

Deki imamo pune ruke posla  >:( >:(

skiDeki

Hare nam pozeleo dobro jutro u 13h :bravo::( :bravo::(

Cekaj Samo da malo bolje pogledam..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

skiDeki

Zapamtio sam im odela box box

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Dobro je stavio sam ih i na MOB, ima da ih smrvino kada dodjes :D  (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ako ih ti i ja ne uhavtimo ima da ih slovenka u martu za mene sama posamara ono pravo  3:(  hahaha  (:smijeh:  joj ucit ce me slovenka da skijam...da vidim i to cudo od skija...ako neko vidi extremne padove to sam ja ili kako dobijam udarce stapom po glavi nek uslika pa da mogu breri pokazati njegovu ski instruktorku :P hahhaa

DarkoN

hare nisam u toku. ko je na slikama? tebi su se bar smijala samo dvojca. meni se juce smijalo pola zicare, iako nisam pao.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hehehe....ma sve je ok prepoznat ce se ovi pa se se i javiti na forum  (:smijeh: (:smijeh: devil:(

mijat

skiDeki

Quote from: harison on 05 February, 2010, 15:03:03
ako ih ti i ja ne uhavtimo ima da ih slovenka u martu za mene sama posamara ono pravo  3:(  hahaha  (:smijeh:  joj ucit ce me slovenka da skijam...da vidim i to cudo od skija...ako neko vidi extremne padove to sam ja ili kako dobijam udarce stapom po glavi nek uslika pa da mogu breri pokazati njegovu ski instruktorku :P hahhaa
Imam ja skije viska i pance, taman za tebe! Da malo uvezbas dok slovenka ne dodje!

BOJAN-BG

deki kad krecete gore

MarijaBB

Necu vise s vama da se druzim. Hare me napda na forumu i kao nesto sad ja kriva.......... Ma necu. (doh)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ne krivi tebe niko nasa Mare, nego si postavila malo cudno pitanje uvezi VIP-a i nas   ideea:( ideea:(  sleep:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ste za nesto da se popije idem veceras i ja na Jahorinu....ebga Deki me nagovorio :P da mu pravim drustvo hehehe  :bravo::( :bravo::( :bravo::( ja bi jednu kajsijevacu uhh otkad je nisam  (C) (C)

MarijaBB

Opleo hare po meni kao da ja znam gdje je prekidac na sestoguzima........
Pa pitala, i sta sad. Vip mi dao odgovor. Ne treba njemu advokat. Ja zadovoljna odgovorom i sta sad.

Nema hare po kome pa po meni. Nek maltretira onu svoju slovenku. :'(

mijat