• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

DarkoN

ja sam bio juce, evo i danas me zovu da idem. zivjela.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

snjezana

DarkoN

ja bih tako rado otisao i danas ali sefu nesmijem na oci. vec me dva puta pustio ove sedmice.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

snjezana

DarkoN

ma donio bi mu i 5 l samo kad bi mogao da idem kada ja hocu, tj kada vidim da je dan extra.

snjezana

DarkoN

nedelju mozda mogu biti gore, subotu nema sanse.  :'( :'( :'(

snjezana

DarkoN

bitno je da se razmislja o tome, odmah ima vise mogucnosti za realizaciju. meni je prosle godine najbolje skijanje bilo u 3. mjesecu.

snjezana

DarkoN

hajde samo ti uci. i ja imam ispit 15. ostalo mi je jos malo da spremim ali mi neide nikako. pozdrav

snjezana

DarkoN

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DOBRO JUTRO  :o  :P
Kume uci to.....da nas snjeza casti :D snjezo ne mozes KUMOVE razdvojiti vezani smo pupcanom vrpcom...ako nista od te mogucnosti onda ja castim pa koliko god da ste naucili......ZIVJELI

Ide ono sto snjeza voli crno vino:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Imal ko mog malog da nauci skijat....zao mi ga koliko pada, sve se bojim da nesto ne slomi  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: HEAD jesil ti raspolozen za pomoci