• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

DarkoN

sto se mene tice mogu i ustipci, pogotovu ovi sa kajmakom. mmmmmmmmmm
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

Znam ja i jedno i drugo praviti.  :P

Bice kiflice ako Bog da. Ne brinite.

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 04 February, 2010, 23:05:39
Znam ja i jedno i drugo praviti.  :P

Bice kiflice ako Bog da. Ne brinite.

tek kada probam mogu da ocjenjujem. do tada ti vjerujem na rijec, a nadam se da ces je ispostovati.
kakav je to ugodjaj onako umoran od cjelodnevnog skijanja na vruce kiflice ili ustipke.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Marija pzi sta pricas, u istom smo terminu na Jahorini, a ne budem li probao tvoje specijalitete na....la si (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: MarijaBB on 04 February, 2010, 22:50:02
a a a a?

STA DA TI KAZEM MARIJA NEGO UDAVAJ SE!!!  BRUTALNOOOOO!!!!!  ludzatobom:((  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Big_DANE

LAKU NOC LJUDI!!!! UZDRAVLJE!!!!
Idem da kuntam i sanjam ove ustipke sa kajmakom!!!  ludzatobom:((

BOJAN-BG

LEPO JE BILO SINOC U KAFANI A BILO JE I DA SE PREZALOGAJI NESTO,SPECIJALITET ALA MARIJA  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

snjezana

Big_DANE

STIZE SNJEZOOOOOOO!!!!

Big_DANE

snjezana

Big_DANE

Ja cu da preskocim ovo jutro sinoc sam bas preterao...uf...tekila - pivo...ZLoOooOo!!!!
Bio sinoc u pozoristu i bilo je vrh!!! Kamerna scena...komedija..ismijao se ko blesav !!  ludzatobom:(( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Posle toga nastavio da cugam (PIVA) (PIVA)

snjezana

DarkoN

dobro jutro. moze li taj jedan gorki da se razbudim. moramd a radim ali mi ne ide nikako. ja sam jos uvijek u mislima na jahorini.

snjezana