• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mijat

Quote from: skiDeki on 04 February, 2010, 20:59:13
Daj ne zezaj, pa meni se od toga legu zabe u stomaku devil:(

... a mene bolu noge od soka i krompira

DarkoN

uuuu hare pa ja sam mislio da je to u sloveniji takav obicaj. kad ono jedino ti ne konzumiras alkohol. posto brerina zabrana nije, cija li je onda? ti ne moras ni da se takmicis, dodijelice ti zlatnu papucu i bez takmicenja.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auuu. pa ti to ne znas brera  :P ....nista tebi ni valjanje u snijegu nije pomoglo :bravo::( ...ja jedna rakja, druga rakija, treca..dolazi konobarica hocu na narucim cetvrtu kad slovenka po ruci i kaze ne ne   Q:-) a i bolje sto nisam onda bi isla 5,6,7,8.... i ostali bi ti i ja spavati u royalu, a slovenka nebi mogla sama kuci ima vukova :P

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ej ali zato brera kad sam sa tobom , mogu piti alkohol jer ces me ti kontrolisati  3:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

hare kakvu ovo muziku pustas na radiu?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

Jel to opet ceska mjuzika. :)

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 04 February, 2010, 21:59:29
Jel to opet ceska mjuzika. :)
marija ma nemam pojma sta je ali je uzasno. ugasio sam odmah.

BOJAN-BG

al ste se raspricali ko u pravoj kafani ziveli

MarijaBB

DarkoN

hocemo li nesto popiti?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

MarijaBB

DarkoN

ako je po mom izboru onda ide za sve po jedan TUBORG

MarijaBB

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma kakvi ustipci, gdje su KIFLICE  3:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: