• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

DarkoN

uh ala bi to bilo dobro.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Pa da sledeci put napravimo GORKI LIST PARTY
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Samo za Breru party...puno Gorskog....i da ne dolazi bez Slovenke  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

DarkoN

Quote from: harison on 04 February, 2010, 19:49:38
Samo za Breru party...puno Gorskog....i da ne dolazi bez Slovenke  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
jel to ti hoces da kazes da povede i tebe?
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

Zvao bi se GORKI BRERA  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:, drugi dio ne dajem komentare :-\

skiDeki

Quote from: brera on 04 February, 2010, 19:52:19
Zvao bi se GORKI BRERA  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:, drugi dio ne dajem komentare :-\
(:smijeh: (:smijeh:  Dobar! Nego ko je doneo uopste gorki na dernek,?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Darkon, nemoj dati probusim gume na ratraku  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

@brera
auuu brera....znaci da dolazi... samo hoces da me iznenadis :D  :bravo::(
ajde kao da nisam ovo ni procitao...iznenadit cu se ja svakako samo da dodjete  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

skiDeki

Quote from: harison on 04 February, 2010, 20:00:58
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Darkon, nemoj dati probusim gume na ratraku  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

@brera
ajde kao da nisam ovo ni procitao...iznenadit cu se ja svakako samo da dodjete  :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Hare nemoj sad da se uvlacis (:smijeh:

DarkoN

Quote from: harison on 04 February, 2010, 20:00:58

@brera
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: cim ti kazu da dolazi slovenka ti odmah veseo i zezas sve redom.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

odma sam online 24h ...  (:smijeh: (:smijeh: joj ludnice dajte mi sokic ozednio sam od smjeha  :bravo::(

DarkoN

od mene mozes dobiti samo sok od kajsije, eventualno od sljive i to dupli.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
gdje si ti danas na stazi?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja sa slovenkom  :P citav dan po ogorjelici lutali hehehe mozda dodjem sutra javim vam u kasne sate :P hehehe ..ako nista onda opet sa slovenkom po citav dan lutanje u prazno  s:nij) s:nij)

skiDeki

Hare se izgleda zaljubio, bas ono, pravo! Neka, neka, nista lepse neg kad je covek zaljubljen!

DarkoN

Quote from: harison on 04 February, 2010, 20:24:03
ja sa slovenkom  :P citav dan po ogorjelici lutali hehehe mozda dodjem sutra javim vam u kasne sate :P hehehe ..ako nista onda opet sa slovenkom po citav dan lutanje u prazno  s:nij) s:nij)
jbg citav dan gledam hocu li te negdje vidjeti, kad ono komunalca nigdje  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: