• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Dane, sad ti znam adresu (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 03 February, 2010, 13:25:43
Dane, sad ti znam adresu (:smijeh:

(:smijeh:(:smijeh: Znao si Deki i pre... :P Bas su mocni pasosi... :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Big_DANE

OPREMA CEKA SPREMNA!!!!!!!!!!!!

SKIPASS OD PRE 3 GODINE!!!!

01xxx01

Quote from: Dane_NS_LuDjaK on 03 February, 2010, 13:30:10
(:smijeh:(:smijeh: Znao si Deki i pre... :P Bas su mocni pasosi... :bravo::( :bravo::( :bravo::(

ooooo, crkni, rijesio si se viza   ;)
tj ja cu da crknem, od muke, sa ovim starom bosanskom krntijom od pasosa...

DarkoN

oooo dane pa nisam znao da si nam zemljak. ja cu da popijem ono toceno i da nazdravim u ime novog pasosa, da sa njim obidjes sva skijalista u evropi a ako budes mogao i u svjetu, ali da nam ipak dodjes svake godine na jahu bar na vikend. zivio.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: 01xxx01 on 03 February, 2010, 14:15:40
Quote from: Dane_NS_LuDjaK on 03 February, 2010, 13:30:10
ooooo, crkni, rijesio si se viza   ;)
tj ja cu da crknem, od muke, sa ovim starom bosanskom krntijom od pasosa...

Pa i kod vas ce uskoro da ukinu...mislim do 5 meseca...sad mi rece drugar!!!

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 03 February, 2010, 14:25:39
oooo dane pa nisam znao da si nam zemljak. ja cu da popijem ono toceno i da nazdravim u ime novog pasosa, da sa njim obidjes sva skijalista u evropi a ako budes mogao i u svjetu, ali da nam ipak dodjes svake godine na jahu bar na vikend. zivio.

IZ TVOJIH USTA U BOZIJE USI...!!!! ZIVIO!!!  DA MOGU KUPIO BI NEKU VIKENDAJU NA JAHI!!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

DarkoN

ocekuje se da se do polovine godine ukinu vize i nama, ali sta ce na kraju da bude to cemo tek da vidimo.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Pa cim nama ukinu vize, zna se za mene Slovenija :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: a poslije sve polako

DarkoN

Quote from: harison on 03 February, 2010, 14:32:35
Pa cim nama ukinu vize, zna se za mene Slovenija :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: a poslije sve polako
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: DarkoN on 03 February, 2010, 14:33:54

Kume kod mene imas smjestaj.... planina nam nije daleko tako da mozemo uzivati preko sezone :d

DarkoN

Quote from: harison on 03 February, 2010, 14:39:43

Kume kod mene imas smjestaj.... planina nam nije daleko tako da mozemo uzivati preko sezone :d
taman da se provozamo na nekoj lajtenrovoj masini kad nemoze kod nas, ima gdje moze  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

01xxx01

Quote from: DarkoN on 03 February, 2010, 14:30:31
ocekuje se da se do polovine godine ukinu vize i nama, ali sta ce na kraju da bude to cemo tek da vidimo.

ohhhhh to je em divno em ambiciozno! ja imam neke gore informacije, ali ih odmah odbacujem u korist ovih tvojih, he he he!
:P

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 03 February, 2010, 14:52:16

taman da se provozamo na nekoj lajtenrovoj masini kad nemoze kod nas, ima gdje moze  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

lola

Hare prijatelju kod mene mo¾ete na more na medeni mjesec....sunce,more,pla¾a,vino.....divota!!!!!