• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

MarijaBB

Quote from: snjezana on 01 February, 2010, 21:20:49
Tu se i jede i pije...divota  ;D! Ja bih jednu casu crnog vina, da mi malo cirkulacija proradi, smrzla sam se danas

Nisam neki ljubitelj brze hrane, ali dvaput u godini pica legne kao budali samar.
Pocecemo jos da se pravdamo da pijemo u terapijske svrhe.......

DarkoN

e ako nisi ljubitelj pice ti onda pravi kiflice  devil:( devil:( devil:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

BOJAN-BG

sipa li ko sta u ovoj kafani

DarkoN

posto pijem sam, ima onog tuborga ako hoces otvoricu i tebi pa mi se pridruzi
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

OO drustvo ako ima koga dobra vece......ma dobre su SlovenKE pogotovo ova moja  (:smijeh: nije mi zabranila ulaziti u kafanu nego mi je predlozila da predjem na malo blaza pica tako da mogu pivo pa koje god samo nemojte Bavariju hehehehe....a Darkon svaka cast na ovo HARETOVAAAA RAJA hahahaha pravo si me iznenadio cim dodjes gore pravimo belaj 100% , evo pozdravlja te Slovenka  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

moze moze tuborg,daj i za hareta da ga ne proziva slovenka posle da pije sljivu sa pivom  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

heee ajde moze zivjeli tuborg green... sta je to ispod sanka ? .... upsss neda slovenka udarila me po ruci kaze NE NE samo nesto lagano  ideea:(

DJ AmmAre0n

Hare cujem zenis se a ne zoves...obavezno castis  ;D ;)
http://www.gss-sarajevo.com/

skiDeki

Quote from: BOJAN-BG on 02 February, 2010, 00:25:17
moze moze tuborg,daj i za hareta da ga ne proziva slovenka posle da pije sljivu sa pivom  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Kao kad me je Hare skoro bacio pod sank u royalu (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: DJ AmmAre0n on 02 February, 2010, 00:35:46
Hare cujem zenis se a ne zoves...obavezno castis  ;D ;)

Polako nisu jos pozivnice gotove, stampaju se huh ljudi rade 24h sam da to stignu odraditi 40000  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

@Deki
(:smijeh: SUTI bolan hoces da me slovenka prebije... hahahaha al nam je u subotu bilo dobro hvala deckima sto su me fino pripazili skidam kapu  :-X

skiDeki

Za vikend stizem opet, bicde jos derneka  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

DJ AmmAre0n

eh jos se nije ni ozenio a vec ga odvede u Sloveniju....kazu da su tamo dobri uvjeti za skijanje Hare hahahha  ;D ;D ;D :bravo::(

skiDeki

Nas Hare je ipak border devil:( (:smijeh:

DJ AmmAre0n