• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Ma taman da nategnem pivo, Snjeza kaze naspi mi jedan. Ja joj naspem, nazdravimo, taman da nategnem sefica kaze nspi i meni jedan i tako u krug....Posle sam presao na Lolino vino koje je bilo izvrsno!!!! >:D
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

snjezana

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

snjezana

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Hare je bio uz Vip-a extra domacin to je sve sto mogu da kazem :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

raspricali smo se , sad mi je grlo suvo. ja cu da popijem jedna tuborg, evo ima i za ostale ako hoce. ako ce neko nesto drugo nek se javi?

MarijaBB

LM. Sad se sjetih, valja smucke namazati danas.

Ljudi, jel ima na JA kupiti fantomki? u BL ima u Intersortiu ali su one lopovske, sto se dave i ulaze u usta :). Jesam precizna.

snjezana

ima odliènih u Gajiæ sport ili tako nekako.. to ti je na katu u Granzovu- èini mi se da si napisala da ces tamo i biti  ;)

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 01 February, 2010, 10:05:09
LM. Sad se sjetih, valja smucke namazati danas.

Ljudi, jel ima na JA kupiti fantomki? u BL ima u Intersortiu ali su one lopovske, sto se dave i ulaze u usta :). Jesam precizna.
ako sam najbolje skontao tebi treba ona zastita preko usta i nosa. imas u sarajevu da kupis.

MarijaBB

Quote from: snjezana on 01 February, 2010, 10:07:23
ima odliènih u Gajiæ sport ili tako nekako.. to ti je na katu u Granzovu- èini mi se da si napisala da ces tamo i biti  ;)

Ma onda cu tu da kupim, da ne gatam po bl. Puno fala.

snjezana

tamo su 20 Km..jedino ako su ti u BL jeftinije..

lola

DarkoN

samo sto cu sledeci put i ja da budem obavezno.

lola