• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

DarkoN

bice objavljeno, ali prvo da prelijem nove skije.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

Quote from: DarkoN on 31 January, 2010, 22:06:20
bice objavljeno, ali prvo da prelijem nove skije.

prelijes? jest vi u sarajevu imate tih nepoznatih slengova, ovo prvi put cujem!  ???

DarkoN

prelijem=proslavim sa picem kupovinu.
posto ja castim mislim da niko nece imati nista protiv.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

aaaaaaaaaa, tako reci! pa, cestitam na prinovama!
:bravo::(

DarkoN

hvala, nadam se da cu uskoro da ih isprobam.

skiDeki

Ja sam moje nove isprobao sad za vikend i vec imaju parnica ali nema veze, zato sam ih i kupio (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

nista kao dobra parnica  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

MarijaBB

DarkoN

kiflice pa grudvanje ala ce to dda bude dobro

MarijaBB

Da se pohvalim. Vodi me momak na vikend u Granzov, koji je on osvojio na nagradnoj igri.  devil:(
Jeste da smo gore samo vikend, ali 22. februara, ako Bog da, gore smo dok ne polipsemo  :bravo::(

DarkoN

to vec nece biti pravedna borba, vas dvoje a ja i hare sami  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

MarijaBB

DarkoN

MarijaBB

DarkoN

sad si me rastuzila, odustajem. sta cemo mi da popijemo u znak dobre volje a protiv grudvanja?