• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Quote from: harison on 30 January, 2010, 08:45:43
Dobro jutro drustvo drago....sta pijete moram castiti, jer mi je potpis slijedeci:
"Buduci SARAJEVSKI ZET, odlazim u SLOVENIJU"

OOOooOoo... :bravo::( :bravo::( cestitamo!!!  :bravo::( :bravo::(

MarijaBB

MarijaBB

Ne rade zice...
Sta sam ja Darno rekla, ko zna zasto je to dobro.....Etoooo
A pravice oni zurku opet, u nasu cast. Vidjeces.

skiDeki

Sinoc je bila prava ludnica bilo nas je dosta: Boki, Brera, Snjeza, Sefica, lola, Zburkos i jos puno raje, jagnjad smo pojeli, posle se zurka preselila u Royal, nisam isao, jer sam zakucao, ali imaju slike kod Hareta, prava ludnica, Boki i ja sad cugamo kod Ace. posto je jak vetar i rade samo poljice tanjir, ziveli (PIVA)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

Pa gje je taj Hari sa slikama? Nije valda da se vec sprema za Dezelu?

skiDeki

Quote from: MarijaBB on 30 January, 2010, 12:52:19
Pa gje je taj Hari sa slikama? Nije valda da se vec sprema za Dezelu?
Hare je danas zatrpan poslom bio sam jutros kod njega, objavice cim uhvati vremena ;)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

hoce li iko da popije jednu samnom ili moram sam?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

posto sam i ja danas kupio nove skije red je da castim. evo ima za svakoga po nesto
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

Quote from: DarkoN on 31 January, 2010, 17:14:19
posto sam i ja danas kupio nove skije red je da castim. evo ima za svakoga po nesto

sta je ovo crveno na prvoj slici?
;)

MarijaBB

joj kako je ovo sve dobroooo :o

DarkoN

Quote from: 01xxx01 on 31 January, 2010, 18:31:13
Quote from: DarkoN on 31 January, 2010, 17:14:19

sta je ovo crveno na prvoj slici?
;)

to ti je specijalni sir koji se uvozi iz libiije ali preko tadzikistana da bi se izbjegao porez  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

01xxx01

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 31 January, 2010, 19:03:04
joj kako je ovo sve dobroooo :o
jbte marija sad se i ja mogu udati kad je ovo tako dobro
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

lola

01xxx01

Quote from: DarkoN on 31 January, 2010, 21:18:06
Quote from: MarijaBB on 31 January, 2010, 19:03:04
jbte marija sad se i ja mogu udati kad je ovo tako dobro
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

znaci sljedeca zurka - svadba kod tebe, ali na jahorini?
hajd pozuri sa datumom dok ima snijega! ili da cekamo sestosjede?!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: